hangi insan zenci olan mı beyaz ırk mı sarı ırk mı ? |
Brezilya’da bir çocuk 12 cm kuyrukla dünyaya geldi (4. sayfa)
-
-
Zamanında kuyruğumuz var mıydı yok muydu bilemiyoruz elbette. Milyonlarca yıl önce yaşayanlarda malum şu anda hayatta değiller. Ancak normalde vücudun emdiği bir şey, milyarda bir karşılaşılan bir durumda olsa, gerçekleşmemiş işte. Amma anlam yüklenmiş. Ayrıca insanoğlu da, zamanla farklı canlılar gibi evrim geçirmiştir. Fizyolojik değişikliklere uğramışız zaman içerisinde.
-
Saçma sapan yorum yapmayın, araştırın önce, klasik spina bfida bu...
-
Omg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesmeseydiniz büyünce o kuyruk sayesinde 3-5 kuruş para kazanırdı belki.
-
Tümördür o, kuyruk olsa duramazdı..
-
Nerden biliyorsun? Yaratıldı gibi kesin bir ifade kullanmışsın da
-
Kesin biliyorum, sen de görmek istiyorsan ölümden sonra görürsün zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Senin maymundan gelmiş olman (İlla öyle demiyorum) Allah yoktur demek değil bu arada. Aslında öyle demek. Allah evrensel olarak yaratıcı için kullanılan bir kelime değil. Allah kutsal kitapları gönderen yaratıcıdır. Dolayısıyla gönderdiği kitapla çelişirsen Allah yok da demiş olursun. Çünkü dinlerde insan maymundan gelme veya ortak bir atadan gelme bir canlı olarak tasfir edilmemiştir.
Edit : Vay arkadaş daily maildeki tory pro brexitçi dayılar bile olayı daha düz ve sakin tartışmış. Bizim forumda evrimler filan havada uçuşuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 10 Kasım 2021; 17:37:30 > -
Doğum kusuru. Buradan evrimi yok sayan dincilere ekmek çıkmaz. Bloğu geri koymadan önce cevap için vakit veriyorum sana.
-
Netflix deki diziden esinlendi galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evrimin ispatı. gg
-
Asıl Türk olduğum için müslüman değilim. arap masallarına inanıp tapan kendine Türküm demesin.
Komik
Türk tarihini araştır.
Öyle diyerek hangi kutsal kitapla çelişiyorum acaba? Kaynak gösterirsen veya yazarsan memnun olurum.
-
iyi ki kesmişler iş deney filmine dönmesin sonra :))
-
Sen maymuna benzemeye ne kadar çok özenmişsin öyle. Maymunlarla ilgili bir fantezin falan mı var yoksa? Yüzde vermişsin yüzde 98 falan hep şebek maymunları söylemişsin. Başka hayvanlarlada yüzde olarak çok fazla benzerligi var insanın. Bu mantıkla bakarsak her hayvan bizim atamız olur.
-
🧐Zırva diyince zırva olmuyor ki be devrem...
Maymun denince seks anlaman çok ilginç doğrusu. Bir insanın maymun kelimesi geçince aklına ilk gelen şeyin cinsellik olması hiç normal değil.
Sapıklık çok ciddi bir hastalıktır tedavi olman gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X