Şimdi Ara

Almanya'dan alinan oyunlarin ingilizce dil destegi var mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar daha demin almanya'dan fifa 11 cod modern warfare bioshock ve gta 4 aldim ama bu dil konusu kafama takildi. bu oyunlarin ingilizce destegi var mi acaba bilgisi olan var mi bu konuda?

• Fifa 11'in ve Codun ingilzce destegi yok,digerlerinin var yalniz keske cod ve bioschock'u Almanyadan almasaydiniz cünkü onlar kesilmis versiyonlar.Almanya'da siddet icerikli oyunlarin %80 i sansürlüdür,o nedenle Almanyada yasamama ragmen ingiltereden alirim oyunlarimi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @Mahs3R in dedikleri cok dogru. Bende Almanyada yasiyorum ve Oyunlarin Alayi kesilmis sekilde Satiliyor.
    Oyunlar'da genellikle ALmanca olarak satiliyor. Tek dil.
  • ozaman fifa'yı almanca oynamak zorunda kalıcam yani. neyse artık fifa'da pek sorun olmaz gibi sonuçta biz winning serisini japonca oynamış bir neslin çocukarıyız ama cod da sıkıntı olur gibime geliyo, almanca bilmediğim için. gamestop'dan aldım oyunları bugun. fifa 11 normalde 70 euro'du bugune ozel indirim yapmışlar 35 euro ya aldım. fakat ingilizce dil desteği olmaması saçma bence. diğer oyunlar'ı da gamestop'dan ikinci el olarak aldım onlarda da kapmanya vardı. gta 4, bioshock, cod ve obvilion 4 50 euro'ya geldi toplam. indirimi görünce dil desteğni hiç düşünmemiştim aldıktan sonra aklıma geldi peki bu kinect sports'un ingilizce dil desteği var mı ve en önemlisi burdan aldığım xbox'ın ingilizce dil desteği var mı? bari onda patlamamış olayım :D yoksa almanca öğrenmek farz olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burninglife -- 16 Aralık 2010; 16:10:30 >

• peki alan wake ve forza 3 de ingilizce seçeneği var mı??
  • Aaa yok mu ben de oyunlarımı yazın Almanya'dan alacaktım. Off nerden alcam şimdi?
  • Ben de macaristanda yaşıyorum arkadaş da almanyadan COD black ops gonderdi ama almanca. hiç bişi anlamıyorum almanca olması cok kotu. Peki merak etiğim ben internetten xbox için cod black ops indirsem onu xboxa atıp, kurup almanca cdyi takıp oyunu hdd den calıştırabiirmiyim. Cihaz Xbox360 s 250 gb. Bir fikri olan var mı belki saçmalamış da olabilirim ama fikri olan varsa lutfen yardımcı olun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.