Şimdi Ara

Almanya'dan iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almanya da simlocklu mudur bir de fiyatı ne kadardır yardımcı olabilecek varmıdır ???

• ben anlamıyorum ki neden simlock mu diye soruyorsunuz ? (sorunun nedeni öfke değil merak) zaten abdden veya operatörlerden alınmadıysa simfree dir işte. çoğu operatörde de zaten simfree dir . yada sonra açılıyordur.
  • almanyada lock olarak satılıyor diye biliyorum
  • almanya'da iphone sadece kontratlı ve sim kilitli olarak t-mobile'da satılıyor,apple storelardan da sim kilitsiz almak mümkün değil.şu an türkiye'de olduğu gibi almanya'da da ingiltere'den,fransa'dan sim kilitsiz iphone getirip satan var sadece
  • Tmobile bu simkilidini aciyor mu? Para karsiligi olsada
  • 24 aylık kontrat süresinin bitiminde açıyor,ama daha önce hiçbir şekilde açmıyorlar..
  • Avusturya'da T-Mobile 100 € karşılığında simlock u kaldırıyor diye duyum aldım.Ne kadar doğrudur acaba bilen var mı?
  • arkadaşlar apple store larda (önceden ingilteredekilerde satılmasına ragmen almanyadakilerde satılmıyordu)fiyatı 630 euro 16 gb 730 euro 32 gb
    almanyada t mobile satıyor fakat kampanyaları pek makul degıl.şuan almanyada en makul veren şirket kesinlikle o2 dir.
  • Arkadaslar ben munchen den simcloksuz telefoncudan 750 € aldimm 2 aydirda tr de pasaporta. Kayıt yaptırıp kullanmaktayim i tunesten yükseltme bile yaptım 4.2.1 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 3 Ocak 2011; 5:48:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.