Şimdi Ara

ALMANYA DAN LAPTOP GETİRMEKLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar bir arkadaşım almanyaya gidecek bende ona bi laptop getirttirmeyi düşünüyorum
    aklıma takılan sorulara yardımcı olursanız sevinirim
    1-şimdi tr ile almanya arasında fiyat farkı olurmu en azından getirttirmeye değecek fiyat farkı olurmu
    2-hangi markayı tercih etmeliyim ( uluslar arası garantisi olması açısından ) uluslar arası garanti için ne yapmam gerekli
    3-almanyadaki pc ler almancamı ingilizce seceneği varmıdır
    4- özellikleri sizce nasıl olmalı
    5- almanyadaki fiyatları görebileceğim bi site varmı kıyaslama için
    6- değermi değmezmi
    aklıma takılan sorular bunlar sizden bu konu ile ilgili bana engin tecrübelerinizle yol göstermnizi rica ediyorum

• fiyat için burdan yararlanabilirsin en azından senin için fiyat kriteri sağlar karşılaştırma yapmak için glabol garanti asusta var toshibadada olması gerek sonylerde de 1 yıllık olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam , pcler doğal olarak almanca olucak , özeliikleri senin kullanma amacına göre değişir kendin belirliceksin fiyat farkıda modele göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

fiyat için burdan yararlanabilirsin en azından senin için fiyat kriteri sağlar karşılaştırma yapmak için glabol garanti asusta var toshibadada olması gerek sonylerde de 1 yıllık olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam , pcler doğal olarak almanca olucak , özeliikleri senin kullanma amacına göre değişir kendin belirliceksin fiyat farkıda modele göre değişir

fiyatlara bakıyorum sanki değmez gibi duruyor

• Almanyadan 2006 'da packardbell almıştım, taş gibi bilgisayar çıktı. Okadar sene kullandık hiç bozulmadı, en son babam bir arkadaşına verdi, bilgisayar ihtiyacı olduğu için. Bütçe olarak kar edecekseniz alın derim. Klavye konusuda ayrı bir problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipsec

quote:

fiyat için burdan yararlanabilirsin en azından senin için fiyat kriteri sağlar karşılaştırma yapmak için glabol garanti asusta var toshibadada olması gerek sonylerde de 1 yıllık olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam , pcler doğal olarak almanca olucak , özeliikleri senin kullanma amacına göre değişir kendin belirliceksin fiyat farkıda modele göre değişir

fiyatlara bakıyorum sanki değmez gibi duruyor

fiyat farkı daha çok toshibalarda oluyor saolsunlar trde toshibalar uçuk kaçık fiyatlardan satıldığı için

• 1000 tl ye kadar bi pc alayım dedim ama almanyadan almak mantıklı ddurmuyor en iyisi temiz bi pc buradan garantili bulmak galiba
  • Telefonda fln fark ediyor oldukça ama Laptop'lar buradakilerden ucuz gelmemişti bana oradayken.
  • arkadaşlar ilginize teşekkürler ama ben hala kararsızım acaba fiyatlarda ne kladar karim olur eğer orda 1000 tl ye alabileceğim bi ürüne burda 1.500 tl vereceksem yüzde elli avantajım olacaksa getittirmek mantıklı olabilir
  • quote:

arkadaşlar ilginize teşekkürler ama ben hala kararsızım acaba fiyatlarda ne kladar karim olur eğer orda 1000 tl ye alabileceğim bi ürüne burda 1.500 tl vereceksem yüzde elli avantajım olacaksa getittirmek mantıklı olabilir

sadece fiyatı farkını temel kıriter almak hatalı global garanti ve bu garantin süreside çok önemli 500 tl kar edip arıza durumunda daha fazlasını servise bayılmak daha kötü olur
  • quote:

quote:

arkadaşlar ilginize teşekkürler ama ben hala kararsızım acaba fiyatlarda ne kladar karim olur eğer orda 1000 tl ye alabileceğim bi ürüne burda 1.500 tl vereceksem yüzde elli avantajım olacaksa getittirmek mantıklı olabilir

sadece fiyatı farkını temel kıriter almak hatalı global garanti ve bu garantin süreside çok önemli 500 tl kar edip arıza durumunda daha fazlasını servise bayılmak daha kötü olur

haklısın dostum kesinlikle haklısın zaten uluslar arası garantisi olan bir marka tercih edeceğim şimdi modelleri araştırmaya calışıoyorum alman sitelerinden sizin önerebileceğiniz siteler varsa yazın bi bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.