Şimdi Ara

Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
5
Favori
52.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

şokoladeeeee undebahhhhh yah yah yah

asdfasfasfzsdasasadsf

Aragaz daki Almanci kedi geldi aklima ahhhh mayne mötte

zahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

çok değil 5-10 sene sonra bu yazdıklarının aynısını biz yaşayacağız zaten.

Alıntıları Göster

Ben kafası basmayan insanlara daha kolay algılamaları için basit şekilde anlattım. Şu anki Suriyeliler ülkenin hem ekmeğini hem suyunu yiyor iciyor bir yandan da kötuluyorlar.

Burası Türkiye. Bu anlattıklarımi yaşama ihtimalin yok. Bu anlattıklarım anca Almanya da olur.

Tr de olacaklar ise.

Suriyeliler çoğalacak ve ayaklanacak. Bu ülke ve şu, bu toprakları bizim diyip terör örgütü kuracaklar. Tepemize çökecekler. Ülke içten içe iyice karışacak. bizde melül melül seyredecegiz.

• vasis los papa yaa naptın

• çok açıklı içim parçalandı.....

• /gamemode 0

• Bugün aldıgım en güzel haber ya tüm günümü mutlu geçirdim bu haber sayesinde. Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi)  Hadi bakalım baba girsin şimdi bime falan 3 bin liraya çalışmaya. Anne evde a haber izlesin. Baba eve geldiginde karşısında kol kadar kalın pirzolalar yerine suvan ekmek hazır görsün. Afiyet olsun karın doyurmak önemli. Sonracıma Küçük çocuklar 8000 liralık ps5in 700 liralık oyunların hayalini kursun evde duvarı izlesinler. Belki babası atari alır eve gelirken. Büyük çocuk da askere hazırlansın yakında celbi gelir :) ha bi de o telefonlar yakında cart diye kapanır imei kayıtsız 7 dene telefon sim kartın içine 14 bin lira sıkışmış öderler artık. oh. doçland doçland über alles Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

Neyse iyi tarafından bakalım çocuklar Türkçe ögrenmeye başlar artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 20 Aralık 2020; 18:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Birkaç gün sonra anlamaya başlarlar. Sms telefonunuz imei kayıtsızdır.

2006x7= 14.042 Tl kayıt ücreti.

Vurmayın öldüler

• New game +++ God mode on

• Welcome to hell Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

• Orada sağ partilerden uzak durup burada Reyizcilik oynayan herkesi şutlarlar umarım.
    Zevki sefa içinde yaşarken 80 milyon insanın kaderi hakkında ahkam kesmek neymiş yaşayarak anlamış olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 20 Aralık 2020; 18:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Canım inanır mısın bilmiyorum. Puzzle ye merak sardım Türkçüyüm Bozkurt'u falan çok seviyorum 2 tane puzzle buldum TR de yok. Almanya'da 2.000 parçası 45 euro tamam 450-500 tl alayım dedim gümrük,nakliye falan kıytırık puzzle bana 800 tl ye kadar geliyor. Maaşımın neredeyse yarısına yakın bir fiyat ben bu para için 15-16 gün çalışıyorum. Puzzle almaktan vazgeçtim.

Bir Alman vatandaşı ise bunu 45 euro'ya alıyor yani 45 tl gibi düşüneceksin. Bak beğendiğim modeller de bunlar

https://www.amazon.de/dp/B081G7QV64/ref=sspa_dk_hqp_detail_aax_0?psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEyOVUzOE1UNVBaTlNZJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNDE5Mzg5M1JaS1hTSVk0UkJZUCZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwNjAwMzU1MzFRV0UwSVZENEEwNSZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2hxcF9zaGFyZWQmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl

https://www.amazon.de/dp/B081GBY84F/ref=sspa_dk_hqp_detail_aax_0?spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExV0xFVFpGSEtIRzdOJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNDU4MzgyM09FUENWUE1BWjY1MiZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwNjQ0MTEwMVJXMVcyTDZYQzJaNiZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2hxcF9zaGFyZWQmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl&th=1

Nasıl yani asgari ücretinde altında mı alıyorsun. Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

• Ba ba ba şişe toplayan emekli dedi biri xD Almanya da şişe toplayarak geçineemessin toplamaya şişe yok hacı Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

• Cem kullanıcısına yanıt

Zorunlu Bireysel Emeklilik var 100 tl civarı çalıştığım şirket onu maalesef kesiyor. Türkiye de de bir çok şirket o ücreti ödemese bile kesiyor.

• Usta ara Almanya ara Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

• Adam hayatlari bitti diyo resmen bizi itin bi yerine sokuyo 😂 Gel gel ırmağının akışına ölürüm demekle olmuyo.İzlicen ırmakları
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Konudaki en komik yorum seninki. Kahkaha attım. Uber alles ne demek :))))))

Keşke yoruma "oyro" da yazsaydın. Bunlar "oyro''suz duramaz

• Gerçek bu. Adamlar yalan makinesi.

• Kendileri cesaret edip düzenlerini bozup oraya gidip 0 dan bir hayat kuramıyorlar.

Bunu yapabilenleri de ölümüne kıskanıyorlar. Adamlara bak kendi gidemedikleri yerden bir aile sınır dışı edildi diye orgazm olmuşlar resmen :)

Tipik Türk muhalif seçmeni tanı konusu olmuş resmen bu :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.