Şimdi Ara

Almanya itiraz dilekçesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gun önce almanya istanbul baskonsoloslugundan red yedim daha önce yeşil pasaportum ve 2 kere almanyaya giris cikisim şirket calisina ve hesabimda 15 bin tl gibi bir mevla olmasina rağmen vizeyi alamadim red mektubu elime bugun ulaşıcak ve direk itiraz etme hakkimi kullanmak istiyorum ilgili tecrübeli arkadaşların acil yardiarini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanya vize uygulamasında katı kuralları olan bir ülke olarak biliniyor. Farklı bir ülke üzerinden vize almak daha kolay olabilir.
  • Şu son dönemde Almanya dan sık şekilde red cevapları duyuyorum çevrede...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Şu son dönemde Almanya dan sık şekilde red cevapları duyuyorum çevrede...

Red cevabi bugun elime ulaştı inan çok komik bahaneler adeta gelmeyin dercesine aslında kimse meraklı değil ırkçı topraklarını lanet ettim işim düşmese dönüp bakmam bile ama şikayet hakkimdan yararlanıp vizeyi bi şekilde almam lazim ve hala nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nsar

quote:

Red cevabi bugun elime ulaştı inan çok komik bahaneler adeta gelmeyin dercesine aslında kimse meraklı değil ırkçı topraklarını lanet ettim işim düşmese dönüp bakmam bile ama şikayet hakkimdan yararlanıp vizeyi bi şekilde almam lazim ve hala nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum

Red nedenleri neymiş.
    Öğrenci mi çalışan mısınız? Kaç günlük vize talebiniz bulunmuştu?
    Yaz tatili için 10 günlük Berlin gezisi planlıyordum, başka bir ülkeye mi baksam acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar öncelikle ben 7 şubatta gidip 18 şubatta geri döndüm eniştem bana davetiye yolladı ve o şekilde idata üzerinden vize aldım . ama tam gidiş dönüş rezervime göre vize vermişler 16 gün istemiştim 16 gün vermişlerdi. öğrenci ve aynı zamanda çalışan biriyim . eniştemin orda şirketi var bu şekilde kabul edildim sanırsam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nsar

quote:

Red nedenleri neymiş.
    Öğrenci mi çalışan mısınız? Kaç günlük vize talebiniz bulunmuştu?
    Yaz tatili için 10 günlük Berlin gezisi planlıyordum, başka bir ülkeye mi baksam acaba?

Hem ofrenciyim hem calisanim gitmem icin gecerli bi sebep gormemisler ve banka hesaplarindaki paralar kisa vade icin yuksek tutarmis o yuzden sayilmazmis ki tamamen uydurma ve ztn sirket kefil bana calistigim bence hic bulasma hayal kirikligi. Yesil pasaportum.vardi ve 2 kere giris yapmisim uzun arayla cok.merakli olsam o zmn kaldirdim lanet ulkenizi beğensem kodumunun nazileri

• Önerisi olan varmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.