Şimdi Ara

Almanya oturum talebim kabul edildi. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
51.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
285 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun yok ! Gülmek faydalı bir faaliyettir ,

Ben de 11/03/2019 ' u görünce açık konuşmak gerekirse biraz güldüm ,

Benzer fikir de olmak beni mutlu etti ayrıca ;))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Açtığım Konu seni bi hayli sarmış ki mesajlarını ard arda görüyorum.
    Şu seviyesizlikle ve aslı olmayan ithamların ile senle laf yarıştırmam
    Tanımadığın bir insanla nası konuşulması gerektiğini benim öğretmem haddime değil.
    Aslı olmayan seviyesiz ithamlarına karşılık vermeyeceğim. Şansını başka yerde dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herons kullanıcısına yanıt
    Boş konu da ancak bu kadar oluyor ,,

Akıllı adam bu tarz konu açar mı ?

Ama eğleniyoruz işte ! sen de nasipleniyorsun bu arada ..

Senin de kendini " ben de toplumda birşey olamadım " demenin kısa açıklaması bu olsa gerek ,

Almanya daki teyze kızı ile aşk evliliği ve sonra da ülke eleştirisi ,

Sen teksin aman bunu unutma ! senin gibi pratik kimse olmadı bu memlekette.....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Airika A kullanıcısına yanıt
    Vallahi mesajını hıp hızlı gözümle gezdirdim çünkü ilgimi çekmedi anlamadım ama polemik için yazıldığı net.
    Tamam kardeşim sen haklısın benim türkçem kıt.
    sanada hayırlı akşamlar kardeşim

Hıı hııı tamam sensin.

Canın polemikmi çekti kardeş senin de ?
    Sanada iyi geceler canım benim

• BigFella kullanıcısına yanıt
    İçi boş özgüven derken? Ne zırvalıyorsun arkadaş, ne içi boş özgüveninden bahsediyorsun sanki adamı tehdit ettik. Ben kaybetmem sen rahat ol. Hayata atılıp atılmadığım hakkında da en ufak bir fikrin yok, boş yapıyorsun. Burada ses çıkaran sensin, zira ben kuru gürültü yapmıyorum, söylediğim her şey mantıklı. Sadece ses çıkaran içi bomboş bir teneke. Bak sana nasıl da uyuyor. Neyi okuyacağım ulan neyi okuyacağım? Birinin yanlışını belirtmek için illa tahsilli mi olmak gerek ya da kitap mı okumak gerek, okumaktan neyi kastettiğini bilmiyorum o yüzden ikisini birden yazıyorum. Saçma sapan kıytırıktan argüman? Ulan adamın orda neden Türkçesinin saçma sapan olduğunu kanıtlayan argümanlar sundum bunlar mı saçma sapan kıytırıktan argüman. Hadi onu geçtim sen hiçbir tane bile karşıt argüman sunmadın. Ordan öyle boş boş laf atmayacaksın, ilk önce yazılanı okuyacaksın, sonra karşıt argüman sunacaksın. Bunu yapamıyorsan da boş yapmayacaksın. Kim neyi uydurmuş birader, ne saçmalıyorsun sen. Ulan bir şeyi açıklıyoruz adamlar sanki kızını kaçırmışız gibi tepki veriyor anasını satayım. Ne kadar kanser insan var lan bu forumda. O adam bu ülkeden gitmekle iyi yapmış diyecem ama o da kanser. Ne yanlışından dönmesi ulan yanlışın komple kendisi sensin. Ahahahahahahahaha 20 IQ'luk beyniyle 50'den fazla özdeyişi olan adama zeki değilsin çok belli diyor. Dayanağın ne acaba çok merak ettim. İnternette geçerli bir kural bu, biri hakkında bir şey söylediğin zaman geçerli oluyor, onu kanıtlamana falan gerek yok. Sadece birine bir şey de bir de onu destekleyen iki üç laf sok, ahan da söylediğin gerçek! Ya yürü git işine allasen. Zeki biri olmasaydım kullandığın Türkçe ve kendini ifade edebilme tarzın çok mantıklı derdim. Ben topluma bağlı olmadım hiçbir zaman, rahat ol, yaşadığım toplumun çok ilerisinde biriyim, düşüncelerimi bu dünyada kaldıracak insan sayısı azdır, o yüzden bana bu konuda kafa tutma. Sen nerede yetiştin acaba, Beyaz Sarayda mı? Asıl bu toplumda yetiştiği belli olan sensin, hemen birine iltifat etmek, hemen birkaç güzel şey söyledi diye yüceltmek. Klasik Türk kafası işte.
    Merak etme senin gibi ezik bir adamın yanında ben staj yapmayı kabul etmem zaten. O konuda sıkıntı yok. Ben öğrenmeye açık biriyimdir zaten. Öğrenmeye kapalı olmadım hiçbir zaman. Ve evet, her şeyi biliyorum itirazın mı var? Öyle sandığın gibi her şeyi bildiğini sanan klasik tiplerden de değilim, her şeyi biliyorum, tanrıyım itirazın mı var ahbap? Hastalık değil bu, reddedemeyeceğin apaçık bir gerçek. Bu ezikliğinin tedavisi yok bildiğim kadarıyla çok geçmiş olsun. Sana hayatta başarılar diliyorum, bu kadar ezik olan birinin hayatı zor olsa gerek. Acıdım valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Boş konu da ancak bu kadar oluyor ,,

Akıllı adam bu tarz konu açar mı ?

Ama eğleniyoruz işte ! sen de nasipleniyorsun bu arada ..

Senin de kendini " ben de toplumda birşey olamadım " demenin kısa açıklaması bu olsa gerek ,

Almanya daki teyze kızı ile aşk evliliği ve sonra da ülke eleştirisi ,

Sen teksin aman bunu unutma ! senin gibi pratik kimse olmadı bu memlekette.....
    kuzeniylemi evlenmski hocam

Senin sayende oldum şu an.

Karakterim güçlü ama senin kanser seviyen daha da güçlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herons

Hıı hııı tamam sensin.

Canın polemikmi çekti kardeş senin de ?
    Sanada iyi geceler canım benim
    Polemiğe gerek yok ,

Almanya

Atmak değil bu kimin ne mal olduğunu iyi biliyorum

Kırılmak mı? Ahahahahahaha kırılsaydım küfür falan ederdim veya hakaret. Kırılmak değil, sadece aşırı derecede kanser oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airika

Senin sayende oldum şu an.

Karakterim güçlü ama senin kanser seviyen daha da güçlü.
    Bu bir hastalık

Erken teşhis çok önemli ve moralini iyi tutman gerekli ,

Allah ailen sabır versin tabi ! Ben yine de acil şifalar dilerim ,

Ben de senin şu varoşluğuna gülüyorum bayağı bir. ;))
  • quote:

Atmak değil bu kimin ne mal olduğunu iyi biliyorum

Kırılmak mı? Ahahahahahaha kırılsaydım küfür falan ederdim veya hakaret. Kırılmak değil, sadece aşırı derecede kanser oldum.
    İnsan kendini iyi ifade edemeyince demek ki küfre de yönebiliyor ....

11/03/2019 üyesi olunca sana serbest !

Bak yeni üyelik avantajın var bu konu da

• herons kullanıcısına yanıt
    Ulan ne alaka doğru bir şeyi belirtiyoruz, gelip alınıp ona saldıran sensin sonra da polemik için yazan ben oluyorum, kafaya gel! Türkçen çok kötü önce bunu bir kabullen. Benim bunu dememin nedeni polemik değil, sadece böyle bir gerçeğin olması. Polemik yaratmak için yazan ben değilim, o her halta ;)) koyan varoş herif.
  • quote:

Ben de senin şu varoşluğuna gülüyorum bayağı bir. ;))
    Varoş ama yeni üye değil !!!

Keşke sendeki IQ ben de de olsa ne gülerdik ! Sana yetişemiyorum tabi ! Hızlı ve çok yenisin

• quote:

Bu bir hastalık

Erken teşhis çok önemli ve moralini iyi tutman gerekli ,

Allah ailen sabır versin tabi ! Ben yine de acil şifalar dilerim ,

Alıntıları Göster
    Virüs olarak benden uzak dursan o hastalık da olmayacak ama kime diyoruz

Allah asıl senin ailene sabır versin, onlar da kanser oluyordur bütün gün

Ya da ailesine gelince ağzını açamayan pısırığın tekisindir ;)))

• quote:

Orijinalden alıntı: herons

Hı hııı evde pinekleyen bir liseliyim
    Ah ülkem ahh
    [simage]http://i68.tinypic.com/15qerme.jpg [/simage]

Alıntıları Göster
    ilk basta konuya hangi sehir yakınsan tanisalim demistm , ama dememisim gibi say opfer
    ne asagilik bir egon varms senin boyle

• quote:

İnsan kendini iyi ifade edemeyince demek ki küfre de yönebiliyor ....

11/03/2019 üyesi olunca sana serbest !

Bak yeni üyelik avantajın var bu konu da

Alıntıları Göster
    Kendini iyi ifade etmek mi? Puahahahahahahahaha ulan daha yazdıklarından neyi kastettiği belli olmayan sensin, ben değil, neyin kafasıyla kendimi iyi ifade edemediğimi söylüyorsun. Anca laf. Hayır, alakası yok. Küfür etmenin nedeni sinirlenmektir. Off, bunu neden anlatıyorsam, yok ki IQ'su...

Aynen, 11/03/2019 üyesi olunca istediğimi yapabilirim, bana ban vesaire koymaz. Ama 23/07/2005 üyesi olunca aynı şeyin zararı sana büyük olur !

Aynen bu da benim senden üstünlüğüm

• Kaç kurtar kendini

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.