Şimdi Ara

Almanya - Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası [3. Maç 8 Eylül 2015, 18.45 (NTV Spor)]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev sahibine karşı oynayacağız. Güzel bir maç olur bence kazanırız. Almanyadan daha iyi oldugumuzu düsünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanya, şuan Turnuvanın favorisi Sırbistan'a ecel terleri döktürüyor.Pek kolay bir maç olucağını düşünmüyorum.

• Bugünkü ispanya maçında da gördük ki tamamen almanya maçına konsantre olmuşuz. Bu kadar ciddiye aldıysa milli takım kazanacaktır. Ben tek sorun Bobby Dixon olarak düşünüyorum almanyanın 1 numaralarını tutamazsak sıkıntı
  • İspanya ve İtalya gibi dışarıdan yüksek tehlike yaratan tarzda kısa oyuncuları yok Almanya'nın bi Schaffartzik var onun da ritm tutmasına izin vermemek lazım.Schröder kalitesini belli ediyo gerçekten hem oyunu iyi yönetiyo hem içeriyi çok iyi zorluyo Almanya şutörlerinin kim olacağına net karar verip biraz ritm tutmalarını sağlasa Schröder çok daha etkili olur ama iyi savunabileceğimizi düşünüyorum Schröder'i.Nowitzki pota altında zaten Gasol gibi caydırıcı bi güç değildi üstüne yaşta eklenince pota altından iyice uzaklaşmaya çalışıyo ve savunmada üstüne gitmekten üzerine oynamaktan çok çekinilecek bi oyuncu değil şu an.Sezonu da iyi kapatamamıştı NBA'de turnuvaya da tam istediği gibi başladığını düşünmüyorum artık bi maçı tek başına alıp götürmesi de zor bence en azından bize karşı yapacağını düşünmüyorum sonuçta bizim de Ersan gibi bi oyuncumuz var ama Nowitzki bu tabi belli olmaz alev alırsa yapacak hiçbir şey yok basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli skorerlerden biri adam sonuçta.Schröder,Nowitzki falan belli bi noktaya kadar oyununu oynayacaktır ama ben devamını getirmelerine izin vermeyeceğimizi,bu oyuncuları ve hücumlarını durdurabileceğimizi düşünüyorum ama Almanya maçı kazanacaksa bence kritik oyuncu Pleiss olacak adam çok uzun ve pota altında hareketli ortayı da kapatıyor ve üstüne iyi de bi bitirici takım da öneminin farkında Schröder gibi bi gardı da var ve Pleiss'ı besliyorlar sürekli.Pleiss pota altında bize üstünlük sağlarsa hem hücum düzenlerimizi bozar Schröder,Gavel kendi asistlerini ve Pleiss'ın sayılarını yukarı çeker Almanya oyunu daha rahat kontrol eder Nowitzki de bizi dışarıdan içeriden fena üzer eğer Pleiss'ı bir şekilde devre dışı bırakabilirsek hem orda sertlikleri kaybolacak biz de içeriden sayı bulmaya hücum ribaundlarına ve tiplere başlayıp iyice yorucaz rakibi yerine bi oyuncu da koyamayacaklar yük Nowitzki'nin falan üstüne binecek iyice ve maçı kendi elimize alma kontrol etme imkanımız olacak.Maçın kilit noktasının Pleiss olduğunu düşünüyorum ve Semih'e gene büyük iş düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace160 -- 7 Eylül 2015; 1:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AmazingGrace160

İspanya ve İtalya gibi dışarıdan yüksek tehlike yaratan tarzda kısa oyuncuları yok Almanya'nın bi Schaffartzik var onun da ritm tutmasına izin vermemek lazım.Schröder kalitesini belli ediyo gerçekten hem oyunu iyi yönetiyo hem içeriyi çok iyi zorluyo Almanya şutörlerinin kim olacağına net karar verip biraz ritm tutmalarını sağlasa Schröder çok daha etkili olur ama iyi savunabileceğimizi düşünüyorum Schröder'i.Nowitzki pota altında zaten Gasol gibi caydırıcı bi güç değildi üstüne yaşta eklenince pota altından iyice uzaklaşmaya çalışıyo ve savunmada üstüne gitmekten üzerine oynamaktan çok çekinilecek bi oyuncu değil şu an.Sezonu da iyi kapatamamıştı NBA'de turnuvaya da tam istediği gibi başladığını düşünmüyorum artık bi maçı tek başına alıp götürmesi de zor bence en azından bize karşı yapacağını düşünmüyorum sonuçta bizim de Ersan gibi bi oyuncumuz var ama Nowitzki bu tabi belli olmaz alev alırsa yapacak hiçbir şey yok basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli skorerlerden biri adam sonuçta.Schröder,Nowitzki falan belli bi noktaya kadar oyununu oynayacaktır ama ben devamını getirmelerine izin vermeyeceğimizi,bu oyuncuları ve hücumlarını durdurabileceğimizi düşünüyorum ama Almanya maçı kazanacaksa bence kritik oyuncu Pleiss olacak adam çok uzun ve pota altında hareketli ortayı da kapatıyor ve üstüne iyi de bi bitirici takım da öneminin farkında Schröder gibi bi gardı da var ve Pleiss'ı besliyorlar sürekli.Pleiss pota altında bize üstünlük sağlarsa hem hücum düzenlerimizi bozar Schröder,Gavel kendi asistlerini ve Pleiss'ın sayılarını yukarı çeker Almanya oyunu daha rahat kontrol eder Nowitzki de bizi dışarıdan içeriden fena üzer eğer Pleiss'ı bir şekilde devre dışı bırakabilirsek hem orda sertlikleri kaybolacak biz de içeriden sayı bulmaya hücum ribaundlarına ve tiplere başlayıp iyice yorucaz rakibi yerine bi oyuncu da koyamayacaklar yük Nowitzki'nin falan üstüne binecek iyice ve maçı kendi elimize alma kontrol etme imkanımız olacak.Maçın kilit noktasının Pleiss olduğunu düşünüyorum ve Semih'e gene büyük iş düşüyor.

Nowitzki her zaman kritik anlarda kritik basketler bulabilen bir isim ona cok dikkat etmemiz lazım her ne kadar yaslı olsada ne yapacağı belli olmaz. Schröder açık alanda çok etkili bir isim. Şutu cok zayıf ama açık alan buldumu affetmez. Ona o istediği açık alanları vermememiz gerek. Schaffartzik'i dış şutlarda boş bırakmamak lazım. Şutu kaliteli bir isim. Sırbistan maçında neler yaptığını gördük.

Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Kazanamazsak cok kötü olur. Sırbistanı yenebiliceğimizi düşünmüyorum. İspanya maçında fark yeriz demiştim ve dediğim cıkmıstı. Sırbistan maçındada fark yiyicegimizi düsünüyorum. Almanya ve izlanda maçlarını mutlaka kazanmamız lazım.

EDİT: "İsim" kelimesini amma fazla kullanmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 7 Eylül 2015; 1:04:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kazanacağız.Ergin hoca İspanya ya karşı bilerek kasmadı.Hedef maçlarımızdan birisi Almanya.Turnuvanın en iyi teknik ekibi bizde Ergin Ataman da Ufuk Sarıca Avrupa da işinin en iyilerinden kesinlikle derece yapacağız.
  • Sırbistan nereden favori oluyor ? Çok öznel bir yorum bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Sırbistan nereden favori oluyor ? Çok öznel bir yorum bu.

Senin favorin kim peki?

• İspanya.
  • Almanya rahat kazanir

• Kazanmamız gereken bir maç yoksa hersey bitebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

İspanya.

İspanya 70 - 80 Sırbistan.

Sırbistan şuan Altın Jenerasyonunda. İspanyada
    İbaka, Ricky Rubio gibi önemli eksiklikler var.
    İspanya 1.periyot 10 sayı fark atmasına rağmen.
    Sırbistan üçlük kalitesi ile farkı zorlanmadan
    kapattı.

Unutmayın Yugoslavya bir basketbol ekolüdür.

• Schröder'ı bana göre Sinan savunmalı eğer Dixon savunursa sıkıntı çıkabilir.Bizim için çok kritik bir maç kazanmamız lazım.
  • pkk'ya en büyük yardımı yapan Almanya'yı bügün kendi evinde sahaya gömmeliyiz.

Haydi Milli takım bunu yapacak gücün var, attığınız üçlük girsin.
  • Almanya çok sert oynadı bizi faul hakkımız doldu hakemlere gıcık oldum.

• Hakem leş
  • Ersan ın ıyı baslaması ve nowıtzkı yı savunmada yorması farkı getırdı ,tabı alman coach yaptıgı hatalarda var adam butun molaları bıtırdı

Neyse ıyı oynuyoruz yenmemeız gerektıgını bılıyor ve ona gore oynuyoruz.takımda duzen var bırlık var .tanjevıc varken cok az mac gorebıldık bunları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakemler trole devam ederse fark kapanabilir ama

• Şerefsiz hakem yırtınıyor farkı azaltmak için fakat yinede devre arasına iyi girdik

• Valla iyi başladık da almanya sert oyunla az kalsın eritiyordu.Nowitzki eskisi gibi değil sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.