Ailemle birlikte Almanya'daki akrabalarımızın düğününe gitmek için 02.09 tarihinde vize başvurusunda bulunduk. idatanın istemiş olduğu tüm belgeleri ibraz ettik. Sadece idata'da bulunan kadın akrabalarımızla gerçekten kan bağımızın olduğunun ispatı olan bir belgeyi 1 saat içinde istedi. Biz de başka bir şehirden geldiğimiz için bu süre içinde tedarik edemeyeceğimi söyledim ve eksik belge verdik diye imza attırdılar.
Aradan 15 gün geçmesine (zira sayfada en az 15 gün önce başvurun yazıyordu) hala ses seda yok ve konsolosluk ne maile ne telefona ne faksa cevap veriyor. İşin kötüsü 6 ay önce aldığım biletlerin tarihi geldi ve yanacak. (4 gün var). Kısaca durumumdan da bahsetmek gerekirse;
Oldukça kurumsal bir firmada mühendisim, düzenli kullandığım bir maaş hesabım var, gayrimenkulum yok, eşim çalışmıyor, küçük bir kızım var, davetiye mektubum var, büyük bir borcum yok, takip altında değilim, iznim var, 10 yıllık sgk girdim var vs. Tek olumsuz olabilecek durum maaşım biraz düşük ve seyahat için bir miktar kredi çekmiştim. Baka bir şey gelmiyor aklıma. Sizce sorun ne olabilir?
Yok mu bir bilen?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme