Almanyaya gitmek istiyorum pasaportum var nasil vize alabilirim?Daha once almis olanlar yardim lutfen
quote:
Orijinalden alıntı: LaNDeR
Almanyaya gitmek istiyorum pasaportum var nasil vize alabilirim?Daha once almis olanlar yardim lutfen
daha dün konsolosluktaydım anneme vize aldık. vize almak emekliye çalışana öğrenciye göre değişiyo. o yüzden. en iyisi konsolosluğun oraya gidip yazıcılara uğrayacaksın onlar sana ne yapman gerektiğini anında söylüolar ve yapıolar. ücret karşılığında
Aklına takılan olursa yorum yazarak sorabilirsin, arkadaşım cevaplar. Benim pek bilgim yoktur ama o yanıtlamaya çalışır.
ilk önce randevu alacaksın ondan sonra oraya gideceksin ve almanya'ya gitmek istiyorum vs.vs.vs.vs... diyeceksin ve sonra büyük ihtimalle sana lazım olan evrakların bir forumunu verecekler vize için 60€, sigorta, pasaport falan filan onları tamamladıktan sonra evraklarla birlikte oraya gidip vizeni isteyeceksin, yine büyük ihtimalle 3-4(sallama) gün sonra vizen hazır olur gel al söyleyecekler.
Oraya gidip ben vize almak istiyorum dediğinde zaten ne yapman gerekeni açıklarlar sana.