Şimdi Ara

Almanya'ya Giden En Uygun Fiyatlı Havayolu Şirketi Tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya Almanya'ya gideceÄŸim fakat uçak biletleri çok pahalı sizlerin önereceÄŸi havayolu ÅŸirketi varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir hafta kala ucuz ucak bileti bulmak cok zor. Ekobilet veya aerobilete bakmani tavsiye ederim. Bazen uygun fiyata Antalya-Dusseldorf ucuslari denk gelebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Condor diye uçak firması var ona bak onun dışında sun express,pegasus u sürekli takip bazen bir anlık düşüş oluyor pegasus ta hemen alabiliyorsun ben Viyana'dan gelirken uçak biletleri 177€ du takip ettim 1-2 saat bir an 110€ ya düştü aldım geri 177€ ya çıktı onun gibi takip et sende bende 1 hafta önce almıştım bileti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bland

Condor diye uçak firması var ona bak onun dışında sun express,pegasus u sürekli takip bazen bir anlık düşüş oluyor pegasus ta hemen alabiliyorsun ben Viyana'dan gelirken uçak biletleri 177€ du takip ettim 1-2 saat bir an 110€ ya düştü aldım geri 177€ ya çıktı onun gibi takip et sende bende 1 hafta önce almıştım bileti

Benimde Berlin'e bir geziye gitmeye niyetim var biraz araştırdım ama condor dediğiniz sistem gayet pahalı geldi lufthansa veya pegasus daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar3121 -- 5 Eylül 2012; 20:12:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GermanWings-SunExpress baka bilirsin
  • nerden nereye gideceksiniz ve tarih nedir??

bende sky öneririm. bazen 29 euroya bile bilet var.
    ama antalyadan hareket lidir.
    http://www.germanskyairlines.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.