Şimdi Ara

Almanya ya gitmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bayanlar selam ben 22 yaşındayım almanya ya gitmek istiyorum ama evlilik dışı sıkıntı görünüyor daha kolay bir yoldan gitme durumumuz varmıdır varsa söyletin benden size 5000 euro

• Gitmek derken yaşamak mı neyi kastediyorsun tam olarak ?

Üniversiteyi bitirmediysen Almanya'nın bazı okullarla anlaşmalı eğitim programı var ona katılabilirsin onun dışında yaşamak için başka birşey yapabileceğini düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kolayi ögrenci olarak gitmek. Buradan basit bir bölüm kazan sonra Almanya da bir üniye basvur. Sonra Deutschkurs yapacaksin. B2 belgesi alirsan üniye baslarsin. Bu arada ünide derslerini vermeye devam ederken is imkanlarini arastirirsin.

Eger bir firma seni schlüsselkraft olarak ise alirsa brüt 2800 civari bir maas olacak. O zaman calisma izni ve vize sorununu cözmüs olursun.

Orada evlilik disi kalma alternatiflerinden biri schlüsselkraft olmaktir.

• evet ünideyim ben halen orada eniştem gilin şirketi var automatic kumar gibi bsey ve durumları iyi ama bana evlilik dışında gelemeyeceğimi söylediler .orada yaşamak istiyorum ve çalışmak istiyorum maddi durumumuz orda iyi sıkıntı yok . porsche araba var ama binemiyoruz gerisini siz düşünün gercekten bu sorunumu çözene cok yardımcı olacam teşekkür ediyorum tekrardan
  • BlueICE kullanıcısına yanıt
    rica etsem bu konu hakkında iyi sağlam fikir alabileceğim yer var mı veya kısaca siz anlatırmısınız .
  • user0 U kullanıcısına yanıt
    Orada akrabalatin var ise ve onlarin firmasida varmis, o halde islem cok kolay. Isci bulma kurumuna senin özelliklerine uyan bir basvuru yapacaklar. Sonra senin bilgilerini iceri verecek ve Seni schlüsselkraft olarak almak isteyeceklerini belirtecekler. Sonrasi isci bulma kurumu onay verirse (kosullari birazcik senin yeteneklerine göre belirlesinler) kisa sürede vizen cikar ve gidersin.

Egitim seviyen nedir? Egitim seviyen cok düsük olmamasi gerek aksi takdir isci bulma kurumu bu özelliklerde birileri almanya da var der ve izin vermez. Kisacasi sendeki özelliklere göre bir eleman talep ederlerse seni cagirabilirler.

hocam şimdi ben üniyi dondurdum benim bircok diploma ve sertifikam var ve ileri düzey setifikalar ben bu sene ygs ye tekrar girecem bakalım artık nasıl olacak ve ciddi anlamda bilgisayar ve teknik bakımı ve ağ yapısından anlıyorum . ben iyice bi araştirim bunu . İlginiz için teşekkür ederim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence okulu dondurmus olsan bile uniye basvur. Hicbir sorun yasamadan kabul alirsin. Sonra orada 2 yil almanca egitimi alirsin. Orada yasamak istiyorsan ugrasir ögrenirsin. 2 yil sonunda ya dedigim seyi yaparsin yada ünide basit bir bölüm okursun. Orada gittikten sonra cözüm bulman daha kolay olur. Üniye basvurursan en gec Eylülde Almanya da olursun. Hic burada tekrar sinav felan ugrasma. Fakat suanki bölümün istedigin bölüm degilse Almanya da da ona en yakin bölümü okuyacaksin. Onedenle baska bir bölüm istiyorsan Türkiyede istedin bölümün en düsük puanlisi hangi üni ise (özel yada devlet farketmez) onu kazan. Sonrasinda ünuye kayit yapman gerekmiyor. Kazandi belgen ile o bölümü Almanyada okursun.

• Almanya gitmek istiyorsan, 7 bin euro karsiliginda sana Letonya uzerinden calisma'dan dolayi full oturum izni alirim. Hersey yasal ve legal, bu izinle almanya dahil tum sengen bolgesinde gider gelir, yasayabilirsin ama yasal calisamazsin :) Hee calismak istersende Almanya'da onunda cozumleri mevcut.
    Cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için hocam :) sen yurtdışında mı kalıyorsun

• Evet yurtdisinda yasiyorum. Faydamiz olursa ne mutlu. Hayatinda basarilar...

Cok teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.