Şimdi Ara

Almanyada bisiklet almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Almanyada yaşıyorum ve bisiklet almak istiyorum. Stuttgart'tayım, 1-2 günde frankfurta gideyim, mannheim'a takılayım, yani uzun yol yapayım istiyorum. Otoyola çıkmam yasak olduğu için yürüyüş ve tarla yollarından geçicem. O yüzden bi MTB bakıyorum ama ne alsam bilemedim.http://www.centurion.de/de_de/bikes/2012/79/Cross+%26+Trekking+/Cross+Line+200
    bunu çok beğendim ama bi 100 euro daha ucuz olsaydı kesin alırdım. Şimdi azıcık zorluyor beni(600 Euro). Tavsiye edebilceğiniz marka, model var mı? Yoksa bu bisiklet her kuruşuna değer mi, uğraşıp bunu mu alayım?

Aradığım özellikler, frenlerin hidrolik olması. ve bisikletin hafif olması nispeten. bu bisiklet azıcık ağır. arkasına bir de çanta atarsam iyice ağırlaşır bisiklet. Ne yapsam? ne etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dampire -- 25 Nisan 2012; 21:59:31 >

• burda pek anlayan yok bisikletten bisikletforum a sorarsan daha cabuk ve düzgün cevaplar alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

burda pek anlayan yok bisikletten bisikletforum a sorarsan daha cabuk ve düzgün cevaplar alırsın

Teşekkürler! Bisiklet forum'da sormak için önce yöneticinin keyfinin gelip beni onaylaması gerekiyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dampire

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

burda pek anlayan yok bisikletten bisikletforum a sorarsan daha cabuk ve düzgün cevaplar alırsın

Teşekkürler! Bisiklet forum'da sormak için önce yöneticinin keyfinin gelip beni onaylaması gerekiyor :/

onaylarlar merak etme , ismi falan düzgün yaz sıkıntı olmaz heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bulgaristandan araba getirmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.