Şimdi Ara

Almanyada bölgesel referandum sonucu 700 güvercinin uyutulmasina karar verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyada bölgesel referandum sonucu 700 güvercinin uyutulmasina karar verildi

Almanyada cevre kirliligine ve parazitlere sebep oldugu gerekcesi ile 700 güvercin uyutulacak !

Almanya'nın Hessen Eyaleti’ne bağlı Limburg şehrinde belediye meclisi, kasım ayında güvercinlerin öldürülmesini oy birliği ile onaylamıştı. Pazar günü yapılan Avrupa Parlamentosu ve belediye seçimleriyle birlikte, seçmenler bu konuda da oy kullandı.

Referandum sonucuna göre, Limburg halkının çoğunluğu (yüzde 53,5) güvercinlerin öldürülmesi yönünde oy kullanırken, yüzde 46,6'sı karşı çıktı. Seçmen katılımı yüzde 55 oldu.

Limburg Belediye Başkanı Marius Hahn (SPD), seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlar seçme haklarını kullanmış ve önümüzdeki iki yıl içinde hayvanları bayıltarak öldürülmesiyle güvercin popülasyonunun azaltılması gerektiğine karar vermiştir" dedi.

Almanyada bölgesel referandum sonucu 700 güvercinin uyutulmasina karar verildiavrupadan.com
    Limburg halkı kararını verdi: Güvercinler öldürülebilir
    https://avrupadan.com/almanyadan-haberler/limburg-halki-kararini-verdi-guvercinler-oldurulebilir-23615

• Foncu tayfa her canlının yaşam hakkı vardır, köpekleri toplamak ve uyutmak caniliktir barbarlıktır diyordu. Hayvanların, hastalıklı ve kuduz olanların bile yeri sokaklar diyordu.

Batının medeniyet anlayışı sadece kendine demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvercinler uyutulurken fonlanan Alman çoban köpekleri.

• Bize de lazım bundan.

1. referandum
    2. bölgesel
    3. limit (700)
  • itler için çatışma tehdidi yapan tipler güvercinler için ellerinde olsa nükleer füze ateşlerdi. Nerde zararlı var onları severler, mülteciler ve itler gibi.

Keşke mülteciler ve itler için referandum yapılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 23 Temmuz 2024; 16:42:15 >

• Bu olay bir bakıma acımasızca ama bir bakıma adamların olaya ne kadar demokratik ve bilimsel biçimde baktığını gösteriyor. Mesela euronews'in haberde şehirdeki güvercin sayısından bahsediliyor. Bu bizde mümkün mü? Güvercinleri öldürmek sayısının azalmasını garantilemez ama bazı şehirlerde güvercin beslemek de yasakmış ve her yıl belirli sayıda güvercin öldürülüyormuş. Tabii bu hala tartışılıyormuş. Sonuç olarak buradan çıkarımı şu ki biz Türkler hala daha şehirli bir toplum olmamışız. Adamlar şehir vatandaşlarının refahı için acımasız da olsa önlemler alıyorlar. Biz bu kafaya asla ulaşamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 23 Temmuz 2024; 16:53:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyutma mı.

Ninni söyleyerek mi uyutacaklar mış.

bi de yumuşatıyorlar.

Şuna düpedüz öldüreceğiz desenize.

Camlara, falan pisliyorlar de mi?

Pis kanatlılar. Hem virüsde taşıyorlar.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    Etkisiz hale getirilecekmis.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kediler en büyük tehdit çocuklar için kedilerin de uyutulması lazım

• almanlar önce içlerindeki dazlaklardan başlasınlar bi zahmet.Almanyada bölgesel referandum sonucu 700 güvercinin uyutulmasina karar verildi 

• Güvercin pistir her yere sıçar hastalık taşımalarına şaşırılmamalı

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Hayvanların, hastalıklı ve kuduz olanların bile yeri sokaklar diyordu.

Bunu kimse demiyor. Kafanızda oluşturduğunuz bir karakterle yarışıyorsunuz.

• Konu aslında sadece güvercinlerin öldürülmesine yönelik kararın çıkıp çıkmaması değil, insan yaşamına zarar verebileceğini öngördükleri herşeye en sert tedbirleri uygulayabiliyor olmaları.
    Biz hala bazılarını sokakta köpeğin olmaması gerektiği konusunda ikna edemiyorken, çıkıp öğlen 2 bütün kuzuyu gömmüş adam köpekleri öldürmek vicdansızlıktır diye bize vicdan dersi veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem konu İnsan yaşamı
    İnsan yaşamına insanda zarar veriyor.
    Ne yapıcaz.
    İnsandan insanada virüs bulaşıyor. Sana bullaştıranı bul uyut o zaman.
    Hersene trafikte binlerce insan ölüyor.

Herşeyi düzeltiniz bi köpek kaldı.

Şunuda ekliyeyim
    İsteerseniz bütün köpek, kedi, güvercin ne varsa öldürün
    Umrumda olmaz. Peşinen söyliyeyim.

• Referandum mantıklı ve demokratik çözüm bence Türkiyede de köpekler için yapılsın ve bu tartışmalar son bulsun. Kararı halk versin.

Mülteci konusu da aynı şekilde referanduma açılmalı, bu tip önümüzde duran sorunların çözümüne halk karar vermeli. Siyasiler bu sorunlarla iç içe değil, halktan kopuk.

Muhalifler lüks semtlerde, Çankaya'da, reis ise sarayda. Halkın ne düşündüğünü anlayamaz hiçbiri. Ben halkın çoğunluğu ne istiyorsa saygı duymaya hazırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.