Şimdi Ara

Almanyada fotoğraf makinası fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bu yaz almanyaya gitme durumum var acaba ordan bir DSLR makina alırsam türkiyeye göre fiyat avantajım ne kadar olur? Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• TR garantili fiyata göre kesinlikle ucuz. Fakat TR'de garantisi geçmez çoğu markanın. Ancak Olympus uluslar arası garanti veriyor diye biliyorum.
    -
    http://www.mediamarkt.de/mcs/productlist/Spiegelreflexkameras,48353,286655.html?langId=-3
  • www.amazon.de ye bakın derim. Bazı markaları bazı modellerinin fiyatları uygun oluyor ama bazıları işe TR fiyatına denk geliyor. Örneğin TR fyatına denk gelen için örnek Olympus OM-D.
  • Saturn.de burada TR ye göre uygun fiyatlı ürünler var.
  • Cevap verecektimde vermiş herkes

conrad.de bakabilirsin bunların dışında. Fotografçılardan alma ama tuttuğunu öpüyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 29 Mart 2013; 14:15:07 >
  • En ucuz olsa olsa buradaki kdv oranı kadar daha ucuz oluyor. %18... Ancak garantin olmuyor ve tabi peşin...
  • Eğer İsviçre sınırına yakın bir yere gidiyorsanız ya da internetten alışveriş yapmayı düşünürseniz interdiscount.ch adresine de bakın, isviçre frangı eurodan ucuz olduğu için kur avantajınız olur. Ama eğer vergi iadesi alacaksanız uğraşmaya değmez, İsviçre'de kdv %8 olduğundan geri alınan tutar çok düşük Almanya'da daha fazlasını geri alabilirsiniz kafa kafaya gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLoWeR

En ucuz olsa olsa buradaki kdv oranı kadar daha ucuz oluyor. %18... Ancak garantin olmuyor ve tabi peşin...

Yok hocam bazı modellerde çok fark var, Sony nex-5N bana 950tlye geldi burada garantili 1550tl'den aşağı görmedim, Samsung NX1000'de yanında galaxy tab hediyesiyle 950tlye geldi burada makina 1200+tablet 500 deseniz yine çok fark çıkıyor
  • Nikon D3200 VR kit fiyatı 512frank X 1.91 = 978TL vergi iadesiz, TR'de 1700'den aşağı görmedim mağazalarda garantili 2 tane alınıp birisi burada satılırsa makine bedavaya bile gelebilir

http://www.interdiscount.ch/idshop/product/Digitalspiegelreflex/890489_ER-8805707546625/Nikon_D3200_-_Digitalkamera_-_SLR_-_24.2_Mpix_-_3_/detail.jsf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_rion80 -- 29 Mart 2013; 14:46:03 >

• geçen ay ben fransa amazondan bir tanıdıkla getirttim d5100 18-105 i.
    580 euro ya geldi yani 1390-tl ye.... burasıyla kafadan 400-500 tl oynuyor....hatta amazondan yanına 32gb uhs-1 li sdhc kart aldım20 euro ya....kafadan 500-tl karım oldu. amazonu takip et bence.

ayrıca bu adresten avrupada fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz, kapsamlı bir sitedir.
    www.skinflint.co.uk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 29 Mart 2013; 17:17:51 >
  • Peki arkadaşlar Bulgaristandan haberi olan var mı? Orada nasıldır fiyatlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.