Şimdi Ara

Almanyadan iphone aldım Tr de telefonu açtığımda Bibaktım Telde yazılım yok! Zorlu + (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolda daha iyi anlayacaksınız. Videodakini yapmakta sorun yok sorun daha sonra oluşuyo. Video yüklenmesi uzun süreceğinden diğer yanıtta paylaşıcam .
  • f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    Gerekli düzenlemeyi yapmıştım zaten ama yine de düzelttiğin icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Gerekli düzenlemeyi yapmıştım zaten ama yine de düzelttiğin icin tesekkurler.

Alıntıyı kaldırdım amacım kesinlikle sizi kırmak değil yanlış anlamayın sakın sadece bende şaşırdım biranda acaba yazılımı mı indirmemiş diye
  • YrdmLzm kullanıcısına yanıt
    Hic uğraşma bence 4013 hatası donanımsal bir sorunu gösteriyor bu gece 00:00'da randevu bulmaya bak ardından 5 dk'da yeni cihazını al.

Estagfurullah ne demek düzeltme icin tesekkur ettim zaten ben de yanlış anlamışim.

• http://support.apple.com/kb/TS5314?viewlocale=tr_TR

Apple' in verdiği cevap 4013 kodu için bakarsanız işinize yarayabilir.Benim başıma iPhone 4'te aynı sorun geldi ama ben uğraşa uğraşa yazılımı yüklemiştim
  • Buyrun video . Ben yarın Zorlu centere gitmeyi düşünüyorum. 2 adet bilgisayar ve 2 adet farklı kabloyla denedim bi fark yok. setupu çıkardıktan sonra kurmaya hazırlanırken temassızlık mış gibi gidip gelio dolayısıyla kesinti oluyor ve hata veriyor. eğer gine olmazsa hata veren kısmıda videoya alabilirim. yeterki çözülsün salı günüe kadar halletmem lazım memlekete gideceğim . Zorlu centere gitmek çok sorun olmaz yeterki değiştirsinler. randevü almam şartmı bu saatte alabilirmiyim. ve yarın gidiceğim zorluya açık olur heralde .

Eğer çözersem dualarım sizinle :D

edit : video yüklemede sorun oluştu youtubedan denicem
  • Bir sorun daha var randevü yokmuş yinede gitsem ?
     Almanyadan iphone aldım Tr de telefonu açtığımda Bibaktım Telde yazılım yok! Zorlu +
  • Videoyu yükleyin takipteyim olmazsa zaten telefon gidici bir kaç deneme yaptırabilirim
    Gidici :D ?? Korkmaya basladım :D
    Acil randevu lazım diye konu acarsan muhakkak yardımcı olan cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Fabrika çıkışı bozuk belli zaten onuda belli yöntemler deneyip kurtarabilirse kurtarsın forumda yardımcı olursak zorlu center falan uğraşmasın boşuna.Yardım istemiş arkadaş.

Benim başıma gelmişti ip4de kapadım pili bitene kadar bekledim ardından itunesi sildim sonra en son sürümü kurdum pcyi yeniden başlattım başlatırken porta taktım hemen algıladı restore etti bende verdiği hatalar 37 4013 böyle hatalar aldığı hatırlıyordum buda çözüm olabilir..

• Telefon 4013 hatası genellikle üretim hatasından kaynaklanan bir sorun. Ancak telefonunu yurtdışından almışsın Türkiye'de yurtdışı telefonlara bakmıyorlar yani Zorlu'ya da gitseniz birşey farketmiyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Fabrika çıkışı bozuk belli zaten onuda belli yöntemler deneyip kurtarabilirse kurtarsın forumda yardımcı olursak zorlu center falan uğraşmasın boşuna.Yardım istemiş arkadaş.

Benim başıma gelmişti ip4de kapadım pili bitene kadar bekledim ardından itunesi sildim sonra en son sürümü kurdum pcyi yeniden başlattım başlatırken porta taktım hemen algıladı restore etti bende verdiği hatalar 37 4013 böyle hatalar aldığı hatırlıyordum buda çözüm olabilir..

Dediğim gibi aynı şey benimde başıma geldi iphone 4 te ancak bende halletmiştim.
    Avrupa cihazlara bakıyorlar o konuda sıkıntı yok.

• saat 00.00 dan sonra pazar günün randevüsümü baslıyor yoksa pazartesimi suan baktığımda randevü gözükmüyor. yinede gitsek ilgilenirlermi.
  • Sorun donanimsal... Zorlunun yolunu tutmadan once randevu al tuzladan gidecen zten orada rabdevusuz sap gibi kalirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: YrdmLzm

Telefon almanyadaki media markttan alındı. haliyle çakma olamaz. DFU modu telefondan alınıyor ise telefondan herhalgi bir işlem yapamıyorum.

Hocam eylülde Almanya'ya gidicem ben de almayı düşünüyorum.Kaç euroya aldınız acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    En iyi ihtimal bir hafta sonra icin randevu alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.