Şimdi Ara

Almanyadan iphone aldım Tr de telefonu açtığımda Bibaktım Telde yazılım yok! Zorlu + (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖlürkenPepsiİçenİnsan Ö kullanıcısına yanıt
    Söyle ben salı günü sinopa gideceğim en olmadı pazartesi otobüse atlayıp gideceğim . ama yaş 16 yanımda büyük birini getireyimmi ?
  • Telefon hiç yazılım yiyormu peki hani çubuk dolmaya başlıyor.Eğer çubuk doluyor sonrada hata veriyorsa %90'a geldiğinde yani kuruluma çok az kaldığında fişi çek telefondan. Seni itunes ekranına atıcak başka hata kodu verip ozaman dfu moduna alıp telefonu restore et telefon kablodan çıkartınca'da ekran gitmeyecektir bu sefer.
  • f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    Yükleme doluyor. Sonra kurulum için hazırlanırken dediğim gibi gidip geliyor. sonra iphone bekleniyor diye kalıyo sonra hatayı veriyor.
  • Hic ugrasma git zorlu centera degistirt. Avrupadan alinan cihazlara bir yil garanti veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrdmLzm

Yükleme doluyor. Sonra kurulum için hazırlanırken dediğim gibi gidip geliyor. sonra iphone bekleniyor diye kalıyo sonra hatayı veriyor.

Dediğimi yaparmısın bar çubuğu %90'a geldiğinde fişi çek zaten telefon itunes ekranı verecek.Kurulum sonunu bekleme.

Daha sonrasında Dfu Moda alıp restore et telefonu. Senin videoda telefon dfu moda girmiyor ondan dolayı yazılım hata veriyor.Dediğim yöntemle hiç olmassa telefonu dfu moda sokarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 2 Ağustos 2014; 22:19:19 >
  • zorluya götür direk değişim olur.yapacağın bir şey yok.
  • Gidicem gitmesine ama yarın için randevü yok ! Fear ın dediğini bir videom daha var onu gösterem ozmn denerim .
  • Sabah 10 civarı gidin.Bir arkadaşım randevu olmamasına rağmen hallettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 civarı ordamı olalım ? yolculuk 2 saat sürer sanırım
  • En baştaki mesaja videoları ekliyorum. Bir video daha eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrdmLzm

Söyle ben salı günü sinopa gideceğim en olmadı pazartesi otobüse atlayıp gideceğim . ama yaş 16 yanımda büyük birini getireyimmi ?

Bilemiyorum +18 isteyebilirler BELKI! Bence bi ara sor uzun yoldan geliyorum yasim 16 degisim yapabilirmiyim fland e ama sabit numaradan araman gerek. Sen o zorluda o cihazi 5dk da drgistirirdin yetrrki yasin tutsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖlürkenPepsiİçenİnsan Ö kullanıcısına yanıt
    Forumda birisi 12 yaşından büyük olman yetiyor dedi yarın gidecez zaten randevü yok ama ozmn sorarız olmazsa pazartesi kendim gidecem .
  • Tipik değişim cihazı,hatalı bir cihaz gelmiş şansınıza,zorlu center'a uğrayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından aldım sorun olmaz heralde :D
  • YrdmLzm kullanıcısına yanıt
    Avrupa ise sanmıyorum ,madem yurt dışından aldınız keşke bir kat daha dikkatli olsanız?Açıp bir kontrol etsen şuan iPhone cihazınla WhatsApp da sohbette olabilirdin

• Konuda uzatmamak için ben aldım dedim aslında teyzemin hediyesi ilk ben açayım diye açmamış kendisi sağolsun :D
  • YrdmLzm kullanıcısına yanıt
    Çok ince davranış ama işin içine elektronik girdimi böyle durumlar ortaya çıkabiliyor,hayırlısı olsun kardeşim umarım en kısa zamanda sorunsuz cihazına kavuşursun.

• Eyvallah abim ins ben gidip bi okutayım kendimi ne alsam fabrikadan bozuk gelio En son pspnin joystiği bozuktu :D
  • O sesin gelmesi normal apple usb device driver gibi bisey kuruyor sonra yeniden goruyor. Sesi duyup islemi sen yarida kesiyo olabilir misin?
    Yoksa kendi kendine mi yukleme takiliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Kendisi Yapıyor .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.