Şimdi Ara

Almanyadan İpod touch alırsam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç sorum olacak! Almanyadan yakın zamanda bi akrabam gelecek. Ona ipod touch aldırmayı düşünüyorum.. 1-Buraya gelirken ya da gümrükten geçerken bir sorun çıkarmı?
    2-Yeni sürüm yüklediğimde (ios 5.0.1 gibi) kitlenme ya da kapanma olur mu?
    3-Türkiye'de kullanabilir miyim herhangi bir sorunu olur mu?
    yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: NickiMouse<<

Birkaç sorum olacak! Almanyadan yakın zamanda bi akrabam gelecek. Ona ipod touch aldırmayı düşünüyorum.. 1-Buraya gelirken ya da gümrükten geçerken bir sorun çıkarmı?
    2-Yeni sürüm yüklediğimde (ios 5.0.1 gibi) kitlenme ya da kapanma olur mu?
    3-Türkiye'de kullanabilir miyim herhangi bir sorunu olur mu?
    yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

http://www.guenstiger.de sitesi üzerinden bakınca en ucuz 410 TL gibi bir fiyata bulunuyor. Bugün Vatan Bilgisayar'da 486 TL. Almanya'dan alırsanız 1 yıl, Türkiye'den alırsanız 2 yıl garantisi olacak. Kimine göre garanti önemli olmuyor, kimine de lazım oluyor. Tercih sizin.

1- Sorun olmaz.
    2- Kullanabilirsiniz, sorun olmaz. Simkilitli telefonlar gibi bir sorun yok iPod'larda. Zaten sim kart da takılmıyor bunlara.
    3- 2. Maddedekilere sebep hangi ülkede olursa olsun kullanabilirsiniz.

Düzenleme notu: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 17 Mart 2012; 13:01:59 >

• Anladım teşekkür ederim
  • Peki herhangi bi oyun yüklediğimde ücretlendirme olurmu yurt dışından gelirse ?
    ve jailbreak yüklersem felan sıkıntı olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickiMouse<<

Peki herhangi bi oyun yüklediğimde ücretlendirme olurmu yurt dışından gelirse ?
    ve jailbreak yüklersem felan sıkıntı olurmu?

JB yapmazsanız ücretli olan oyunları sadece satın alarak oynayabilirsiniz. JB yapınca kırılan her oyunu ücretsiz oynayabilirsiniz.
    iPod'u hangi ülkeden alırsanız alın ve hangi ülkede kullanırsanız kullanın fark etmiyor. Almanya, Türkiye, Afrika vs. hiç bir farkı yok. Nereden alırsanız alın yapabilecekleriniz hep aynıdır.

Düzenleme Notu: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 17 Mart 2012; 13:53:17 >
  • Sorun olsada paketi açsınlar cebinde getirsin kendi ürünüm desin sorun kaldı mı ?Hayır...
  • Ben İngiltere den aldım iOS 5 de yükledim hiç bı sorun yok iMessage FaceTime hepsi calisio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir yanlışım yoksa kişisel teknolojik araçlarda gümrükte 1 tanesine izin veriyorlar ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.