Şimdi Ara

Almanyadan Navigasyon cihazı almak istiyorum yardim edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan master icin almanyada bulunuyorum. Burada navigasyon cihazlari neredeyse araclarin yüzde 90 inda var. bende almayi düsünüyorum. fiyatlari ise 70 euro - 230 euro arasi degisiyor. Almanyadan aldigim bir navigasyon cihazi Türkiyede calisir mi? Bir digeride her yil yeni bir versiyon mu yüklemek gerekiyor. Yoksa kullanabilmek icin sadece ilk alindiginda odenen ücretin disinda baska bir ücret odenmesi gerekiyor mu?
    Yardımcı olursanız sevinecegim. Cünkü bu konu hakkinda hic bi bilgim yok?

• Almanya nin neresindesin...? (bu özel bir soruydu)
    Almanya da alacagin cihazi ne zaman Türkiye de kullanmayi düsünüyorsun..?

Eger tez zamanda Türkiye de kullanmayi düsünüyorsan Igo (harita ve yazilim) tabanli bir cihaz veya veya Garmin öneririm. Türkiye icin en aktuel haritalar bunlarda. ama alirken dikkat et Tr haritasi icinde olsun zira sonradan yüklemek parayla
  • en mantıklısı oradan Garmin almak.Şu an Türkiyedeki en kapsamlı harita sağlayıcısının datalarını kullanıyor Tr için. gelince web adresinden TR haritaısnı satın alır yüklersiiniz.Oldu bitti..Kolay gelsin.
  • Arkadaslar Teşekkür ederim cevaplariniz için.
    Suan Aachen dayim hollanda belçika sinirinda. oralardanda alabilirim indirimlere gore. Ama bazen gps cihazlarinda çok büyük indirimler oluyor. En az 100 çesit gps cihazi var. media markt veya satürn de...

Yani ürünü aldiktan sonra sadece Türkiye haritasi yükledigim zaman. Türkiyede istedigim yerde kullanabilirim. Peki sonradan Türkiye haritasini yüklemenin ücreti ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcn84

Arkadaslar Teşekkür ederim cevaplariniz için.
    Suan Aachen dayim hollanda belçika sinirinda. oralardanda alabilirim indirimlere gore. Ama bazen gps cihazlarinda çok büyük indirimler oluyor. En az 100 çesit gps cihazi var. media markt veya satürn de...

Yani ürünü aldiktan sonra sadece Türkiye haritasi yükledigim zaman. Türkiyede istedigim yerde kullanabilirim. Peki sonradan Türkiye haritasini yüklemenin ücreti ne kadar?

yakinmissin bana bende Köln deyim
    Tr haritasi (ve bütün avrupa) icinde olan modellere bakmani öneririm. O dedigin dükkanlarda var. Yeni cikti ismini unuttum taninmamis bir marka vardi satürn de galiba Igo datasi kullaniyor ve 90 Euro civari idi. bir arastir oraya gidince gerekirse sor.

• Merhaba Arkadaslar bugün dedigim magazalara gittim. Fiyatlar şoyle

Tomtom one weste 129 euro
    Xleur31 229 euro

Garmin Nuvi200 99 euro
    Nuvi255tm 159 euro
    Nuvi255w 199 euro

Navigon 2110 europ 149 euro
    2210 179 euro

saticiya sordugumda Türkiyede bunlarin calismadigini soyledi. Harita yükleyebilir miyim dedigimde de yüklemenin olmadigini soyledi. :S

Daha sonra Falk diye bir markanin türkiyede calisabilecegini soyledi yanlız onlardada Türkçe dil secenegi yokmus.

Sizce de yukardaki modellerden birini aldigimda türkiye haritasini yükleyemem mi?
    cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.
  • Almaya'dan alınmış Falk marka ürün bende de mevcut.Şu an için Türkiye haritası yok ve nasıl yükleneceğini de bilmiyorum açıkcası :/ Bilen arkadaşlar bi el atarsa çok sevineceğim (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger kisa süreli Almanya da kalacaksan ve sonra Türkiye ye döneceksen Pearl.de den V35-1 Europa 44 ülke (igo 8 tabanli Türkiye de icinde), 2GB 129€ tavsiyemdir, eger uzun süreli Almanya da kalacaksan amazon.de den Navigon 2200 DACH 140€ veya direk navigon shoptan 2110max europe 199€ ye ye tavsiyemdir.Navigon da araba sarj cihazina bagli icinde TMC var ayrica Realityview özelligi nedeniyle cok memnun kalirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sx1user -- 7 Aralık 2008; 21:21:48 >
  • bende ayni sekilde yurtdisindan almayi dusunuyorum arkadaslar tr de calisabilecek ve ayrica bluetooth olan ve ayrica mediamarkt tercihim hangi marka alabilirim??yurdisinda olan arkadaslar bilgi verirse tesekkur ederim.ozellikle mediamarktan alinicak cihaz.indirim var ondan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 10 Aralık 2008; 11:28:32 >
  • Arkadaslar GARMIN tercih etmenizde yarar var, SD kart takilabiliyor olmasi yeterli.
    Navigon'larin Turkiye haritasi cok hosuma gitmemisti (eski bir versiyondu, simdilerde yenilenmis olabilir)
  • arkadaşlar noldu hiçmi gören yok?yurtdışındaki arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz..
  • Konu çok eskilerde kalmış ama yeni konu açmamak adına buraya yazmak istedim. Şu anda Almanya'da olan bir arkadaşıma ben de getirtmek istiyorum. 200 lira'ya kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorum ama 300'e kadar da çıkabilir çok önemli bir fark olursa. Ben Türkiye haritası ve Türkçe desteği olduğunu duyduğum için Garmin Nüvi düşündüm ama ne modellerindeki farklardan ne özelliklerinden ne Türkiye uyumluluklarından anlamıyorum. Özellikle de sonradan Türkiye haritası eklenebilmesi konusu sanırım çok önemlidir. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Bir de Almanya'dan direkt sipariş verip arkadaşımın adresine yollamak istiyorum. Bildiğiniz güvenilir alışveriş siteleri var mı Almanya için?
  • Arkadaşlar site olarak ebay.de ya da amazon.de'yi öğrendim ancak alınacak ürün hakkında hala bir fikrim yok. Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar yardımcı olabilen biri olabilirse çok sevinirim arkadaşımın dönmesine birkaç gün kaldı cevap için günlerdir bekliyorum.
  • navitech veya next al tabiki bulabilirsen Almanya'da biriside demiş ki İGO olan cihaz al

İGO ne ararla avrupa'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim_ister

navitech veya next al tabiki bulabilirsen Almanya'da biriside demiş ki İGO olan cihaz al

İGO ne ararla avrupa'da

buradaki mesajlarda ıgo al diyen birine rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim_ister
    İGO ne ararla avrupa'da

Macaristan menşeli geliştirici bir firma diye biliyorum, sadece Türkiye için çalışmıyor olsa gerek. Sitesinde Avrupa haritaları da dahil olmak üzere tüm dünya haritaları bulunmakta, dolayısıyla igo yazılımlı farklı marka cihazlarda çalışan farklı ülkelerde yazılıma erişilebilmesi mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Arkadaşlar yardımcı olabilen biri olabilirse çok sevinirim arkadaşımın dönmesine birkaç gün kaldı cevap için günlerdir bekliyorum.

Size cok guzel bir haberim var...
    umarim cok gec olmamistir.

Arkadasiniz ALDI magazasina gidecek ve MEDION marka bir cihaz alacak... icinde hem tum avrupa var, hem de Turkiye haritasi var..
    Turkiye haritasi da, maalesef kotu, yetersiz.. ise yaramaz... yerli bir firmanin haritasi.. :-(

Saka bir yana, Medion cihazlarda Navteq haritasinin yaninda Turkiye icin Basarsoft haritasi var.. Arkadasin da koyune kadar navigasyon yababilir...

Saygilarimla,

Alim K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Arkadaşlar yardımcı olabilen biri olabilirse çok sevinirim arkadaşımın dönmesine birkaç gün kaldı cevap için günlerdir bekliyorum.

Size cok guzel bir haberim var...
    umarim cok gec olmamistir.

Arkadasiniz ALDI magazasina gidecek ve MEDION marka bir cihaz alacak... icinde hem tum avrupa var, hem de Turkiye haritasi var..
    Turkiye haritasi da, maalesef kotu, yetersiz.. ise yaramaz... yerli bir firmanin haritasi.. :-(

Saka bir yana, Medion cihazlarda Navteq haritasinin yaninda Turkiye icin Basarsoft haritasi var.. Arkadasin da koyune kadar navigasyon yababilir...

Saygilarimla,

Alim K.

Hocam çok teşekkürler ilgilendiğiniz için yerli bir firmanın yazılımını kullanmaktan gurur duyarım. Ancak kafama takılan şeyler var şimdi sitelerinden araştırdım da iki model bütçeme uygun.
    http://www.medion.com/de/electronics/prod/MEDION%C2%AE+GoPal%C2%AE+E4245+EU/30010746B?category=navigation_28
    http://www.medion.com/de/electronics/prod/MEDION%C2%AE+GoPal%C2%AE+E4445+EU/30010747B?category=navigation_28
    ancak bir tanesinde haritalarla ilgili kısmı açtığınızda şu harita geliyor:http://www.medion.com/de/electronics/prod/MEDION%C2%AE+GoPal%C2%AE+E4445+EU/30010747B?category=navigation_28

ve bu haritada Türkiye yok. Belli ki üründe de yok. Acaba belli modellerinde mi Türkiye haritası mevcut?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.