ÖNCESİ SONRASI |
Alnımdaki ben'i aldırayım mı? ne diyonuz?
-
-
Bak koçum benle menle uğraşarak bu hayat geçmez. 30 yaşına gelmişsin bırak şu dış görünüşüne kafayı takmayı, ergen misin sen?
-
seni ilgilendirmez
ayrıca ne alakası var bro. ajda pekkan 80 yaşında kendini gerdiriyor. estetiğin yaşı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ağustos 2024; 18:58:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakışmış bro
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah kardeşim.
ufak kusurlarım var onları gidersem, birde kilo versem. aklını alamayacağım, nefesini kesemeyeceğim dilber az olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ağustos 2024; 19:4:20 > -
İyi de onların yediği önünde yemediği arkasında olan insanlar. Ünlülerden güzel görünmesi beklendiği için, başka bir dertleri olmadığı için, biraz da hastalıklı oldukları için yaptırıyorlar. Bir de kadınlarda dış görünüşe süslenme eğilimi biraz daha normal karşılanır.
Senin hayat amacın ne? 30-40 sene sonra ne olacak sanıyorsun? Bak ben dış görünüşümle övülen biriydim. Bu bana hiçbir statü getirmedi, ailemde fasfakirdi. Kendi çabalarımla bir yerlere geldim. Görünüşün ne yararı var ki?
-
Sol bıyık ve çenenizin birleştiği yerde sağa göre boşluk var mı fotoğrafta mı öyle çıkmış hocam
Benini aldırırınca kendini daha çok beğeniyorsan ve aldırmaya da gücün yetiyorsa aldır derim. Yakışmış zaten. Başkasını da düşünme. Sen kendin, kendini ne şekilde beğeniyorsan üzerine çaba harcamaktan çekinme.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilmiyom hocam. bazen sivilce çıkıyor baya onlarıda yoluyorum. sakal, bıyık kökleride gidiyor gibi. boşluklar oluşuyor doğal olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ağustos 2024; 19:21:31 >
Yüze ellemeyin hocam daha çok akne sivilce vs çıkar bene gelince siz bilirsiniz kötü gözükmüyor ama ben olduğu belli oluyor
Asimetrik yüzdeki benlerin çekici bulunduğu ile ilgili bir yazı okumuştum ancak kişisel yorumum çok gerekli değilse dokunmamak en güzeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X