Şimdi Ara

ALO 171 ile sigarayı bırakmak hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar direkt konuya giriyim günde 1,5 paket içiyorum. Bırakın yürümeyi koşmayı filan, 3. kattaki evimize çıkarken nefes nefese kalıyorum.
    3 ay tavizsiz diet yaptığımı bilirim iradeli biriyim ama şu son zamanlara kadar sorun çıkmadığı için sigarayı bırakmayı hiç düşünmemiştim.

Reklamlarda filan dönüp duruyor paketin üstüne de yazmışlar, alo 171 sigara bırakma hattı. Bunu arayıp gitsem bi faydası olur mu? Bu aradıktan sonra bu işler nasıl yürüyor bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kafanda çok büyütmüşsün. 3 ay tavissiz bir diyet yapabilen biri sigarayıda rahatça bırakır.
    Sen herkes olamayabilirsin kolayca bırakacaksın belki.
    Şöyle düşün hayatına yeni birşey katacaksın. güne başlıyacaksın ve artık sigara içmiyorum diyceksin. bunu söylediğin yakınların sevdiklerin sevinecek.
    İlk akşam bunu kutlayabilirsin. 1 hafta sonra 1 ay sonra tekrar kutlamalar ayarla..
    Bunu pekiştirmek ve devam edebilmek için spor a başla. salona git demiyorum. koşu yap basketbol oyna bisiklet sür.
    Hayatına yeni bir başlangıç yap. Pozitif olursan daha kolay olur. Bunların yanında o hattı arayıp üstüne yağ sürebilirsin tabiki. Ama kendi başına halletmen bence senin için çok daha iyi olur.
  • 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumun için kardeşim ben de bi karar versem bırakırım diye düşünüyorum ama hergün bi sonraki güne erteliyorum. Belki doktora gitmek bi motivasyon olur diye düşünmüştüm. Önce kendin bi dene diyosun yani. Bakalım belki de öyle yaparım tekrar sağolasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.