ınternet basvurusunda bulunalı 1,5 hafta gecti mıllenıcom ekıbı modemı kurdular ama net haledaha gelmedı ve arıza kaydı bıraktıgımda ıse 1 gun sonra sorun cozulmedıgı halde arızanız cozulmustur mesajı gelıyor ama cozum yok bu hafta sonuna kadar cozulmesse baglanmamıs ınternet ımı ıptal etmek zorunda kalacam ınternet basvurusu vdsl dır
Port bağlandı mı ?
MertTR23
kullanıcısına yanıt
bilmiyorumkı kımse bır bılgılendırme yapmıyorki
Merhaba , sizlere yardımcı olabilmemiz için pm üzerinde bizlere iletişim bilgileriniz paylaşabilir misiniz.
Pm attim bu hafta sonuna kadar cozulmez ise uyeligimin iptalini istiyorum
internet basvurusunda bulunalı 2 hafta oluyor ama haledaha ne ınternet var nede bırsey
Belli oldu Türkiye'de hızlı internet sahibi olamıyorsunuz kolay kolay resmen 16 mbit internete mahkumsunuz diyorlar bana. 1-2 hafta daha beklicem baktım gelmedi iptalimi vericem o kadar kimlik bilgilerimizi vesayire verdik umarım iyi koruyosunuzdur başkalarının kişisel bilgilerini.
İnternet gelmemesine rağmen iptal ederseniz eğer, 120 lira kurulum ücreti ödemek gerekiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: frk61ylmz
internet basvurusunda bulunalı 2 hafta oluyor ama haledaha ne ınternet var nede bırsey
Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .
Merhaba, PM üzerinden sizlere dönüş sağlanmıştır. İyi günler dileriz.
millenicom
kullanıcısına yanıt
Ben cevap alamadım soruma.
quote:
Orijinalden alıntı: CRAZY Hero
Ben cevap alamadım soruma.
Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .
millenicom
kullanıcısına yanıt
İnternet verilemezse ve iptal etmek istersem, 120 lira kurulum ücreti ödemek gerekiyor mu ?
Sorum bu, forum üzerinden cevap alabilirsem sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: CRAZY Hero
İnternet verilemezse ve iptal etmek istersem, 120 lira kurulum ücreti ödemek gerekiyor mu ?
Sorum bu, forum üzerinden cevap alabilirsem sevinirim.
Merhaba, ilk 14 günlük yasal cayma içerisinde iptal etmek isterseniz herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme