Şimdi Ara

Alper Caniguz, Murat Mentes tarzi kitaplar ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bi ara Alper Caniguz, Murat Mentes, Murat Uyurkulak, İhsan O.A, Hakan Gunday, Baris Bicakci, Hakan Gunday gibi yazarlarin kitaplarinin hepsini okumus biri olarak yine bu yazarlarin tarzina yakin kitaplar ariyorum. Gerci bu saydigim yazarlarin kitaplari aslinda birbirlerine cok benzemiyor ama tam olarak ne dedigimi anlamissinizdir umarim

Yani Livaneli, Orhan Pamuk gibi degil de yukardaki yazarlar gibi ariyorum ama bir turlu bulamadim gitti. Belki sizin bildikleriniz vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu dışi mesaj atıyorum kusura bakma,Hakan Gunday'ın ilk hangi kitabinda baslanmalı sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: Herattaa

Konu dışi mesaj atıyorum kusura bakma,Hakan Gunday'ın ilk hangi kitabinda baslanmalı sence?
    Bence sondan basa dogru gidilmesi daha iyi olur. Az-Daha-Ziyan-Azil-Zargana-Malafa(okumasanda olur)-Pic ve Kinyas & Kayra.

Cunku bastan baslamak ilk defa okuyan birisi icin tuhaf gelebilir. Ergenlik baya hissediliyor En cok etkilendigim kitabi Ziyan oldu. Hazir bedelli askerlik muhabbeti varken okumani tavsiye ederim. Sonu falan harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaraziVKayra

Bence sondan basa dogru gidilmesi daha iyi olur. Az-Daha-Ziyan-Azil-Zargana-Malafa(okumasanda olur)-Pic ve Kinyas & Kayra.

Cunku bastan baslamak ilk defa okuyan birisi icin tuhaf gelebilir. Ergenlik baya hissediliyor En cok etkilendigim kitabi Ziyan oldu. Hazir bedelli askerlik muhabbeti varken okumani tavsiye ederim. Sonu falan harika.

Alıntıları Göster
    Anlaşılabilir mi kitapları yoksa agır mi? Kitap hakkinda ne yorum yapabilirsiniz? Yazarı fazla duyduğum ama kitapları hakkında tek bilgim olmadığından soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 18 Nisan 2019; 23:0:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Herattaa

Anlaşılabilir mi kitapları yoksa agır mi? Kitap hakkinda ne yorum yapabilirsiniz? Yazarı fazla duyduğum ama kitapları hakkında tek bilgim olmadığından soruyorum.

Alıntıları Göster
    Dili bence gayet iyi yani hicbir kitabinda agir gelmedi. Tabii aforizmalar oldukca fazla. Ozellikle Kinyas & Kayra ve Piç'te baya fazlaydi. Murat Menteş okumussan dili ona yakin diyebilirim. Akip gidiyor ama dedigim gibi bazen 5 cumlede anlatacagi seyi susleyip pusleyip 2 sayfada anlatabiliyor. Az kitabini oneririm ilk basta. Yada hardcore giris yapicam dersen Piç ile baslayip deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaraziVKayra

Dili bence gayet iyi yani hicbir kitabinda agir gelmedi. Tabii aforizmalar oldukca fazla. Ozellikle Kinyas & Kayra ve Piç'te baya fazlaydi. Murat Menteş okumussan dili ona yakin diyebilirim. Akip gidiyor ama dedigim gibi bazen 5 cumlede anlatacagi seyi susleyip pusleyip 2 sayfada anlatabiliyor. Az kitabini oneririm ilk basta. Yada hardcore giris yapicam dersen Piç ile baslayip deneyebilirsin.

Alıntıları Göster
    Teşsekür ederim. Konunuzu böldüğüm için kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.