Şimdi Ara

alper,ozan,mehmet hadi abicim 1.lige

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yürüsün gitsinler ruhsuzlar ayrıca o defansında Belasını ne diyeyim moses berbat sol bekimiz berbat tek iyi olan altaydı

• Ozan'dan ne istiyorsun gayet iyi oynadı, 6 numara pozisyonunda topal kazmasından daha iyi performans gösterir bu sene eminim.
  • Alper ve Mehmet okey ancak ozanı yemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper reyes ve mehmet 1.lig bile fazla köşede top toplatacaksın bunlara
  • Ozan iyiydi Alper ve Mehmet bence de gereksiz

• alper iyiydi alper iyiydi ozan ozan ozan
  • Beyler bunlar bizi üst sıralara taşıyacak oyuncular değil lig baslayinca anlarsınız çok kanser olacaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fesh etsin edebiliyorsa başkan

• ozan iyiydi. alper,mehmet 2.lige inşallah

• Ozana kafayı takmışsınız siz shdjsjsjdh o golü çalışmasa geçen sene atabilir miydi lutfen cok emek verdigini düsünüyorum bence daha da iyi olur sezon icinde

• Ben Ozan kadar istikrarsız bir adam görmedim bırak bir maç iyi bir maç kötüyü 15 dakika iyi 15 dakika kötü, maç içinde bile bir istikrarı yok.Bence Ozan’ın psikolojik tedaviye ihtiyacı var başka türlü açıklayamıyorum.

• Ozan kötü futbolcu değil. Real maçında savunma yoktu. Net 2-3 golün yenilmesini engelledi ve maç içinde çok güzel bir gol attı. Ekici kadroya giremeyecekse Alper ile beraber gönderilebilir. Tolga Ciğerci bile sakat haliyle Alper'den daha çok katkı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Ben Ozan kadar istikrarsız bir adam görmedim bırak bir maç iyi bir maç kötüyü 15 dakika iyi 15 dakika kötü, maç içinde bile bir istikrarı yok.Bence Ozan’ın psikolojik tedaviye ihtiyacı var başka türlü açıklayamıyorum.
    Evet demek istediğim bu
  • O maçta "sol bekimiz berbat" dediğin adamın kim olduğunu biliyor musun? Farkında mısın? Allah için yazsana bi adamın adını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.