< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alpha 17 A4DEK-025XTR AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD 6GB RX5600M 17.3' FHD 144hz Freedos 11.636 TL
-
-
Nasıldır arkadaşlar? Tecrübe eden oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran kartı 1660ti ile rtx 2060 max q arasında duruyor, işlemci falan iyi de bence bir tık pahalı halen
alpha serisi bütçe dostu diye geçiyor normalde de garip şekilde pahalı ülkemizde, zaten konfigürasyon seçeneği de pek yok
notebookcheck bir önceki seri alpha incelemesi böyle ( ryzen 3 serisi)
sanıyorum ki kasa falan her şey benzer sadece gpu/cpu güncellendi
-
Bir tane aldım, teşekkür ederim haber verdiğiniz için.
-
Fiyat çok iyi bence. Muadili denebilecek i7 10750h ve rtx 2060 lı model ki işlemci olarak bir tık geride olmakla beraber gpu da bir tık ileri olan bu cihaz 14-15000 TL civarlarında satılıyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: UssuzFiyat çok iyi bence. Muadili denebilecek i7 10750h ve rtx 2060 lı model ki işlemci olarak bir tık geride olmakla beraber gpu da bir tık ileri olan bu cihaz 14-15000 TL civarlarında satılıyordu
Grafik kartı 1660ti civarında olduğu yazılmış, işlemci ile darboğaz olur mu acaba
Hiç sanmıyorum hocam kullanmadım ama işlemci ciddi derecede güçlü işlemci şu linkten bakabilirsiniz 25. sırada ki masaüstü bir önceki nesil i7 9700kdan daha güçlü gözüküyor
https://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmark-List.2436.0.html
Edit: Benzer konfigürasyonda dell marka laptobun oyun ve performans testine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 20 Aralık 2020; 23:38:29 >
-
Ekran kartı 2060 ile 2070 arasında(driver sorunu olmayan oyunlarda) kasası GP75 kasası, kaçmaz.
Oyun performanslarına bakıldığında Rx5600m, gtx 1660ti mobile'ın bir tık gerisinde kalıyor. 2060 ile 2070 arası gibi bir durum yok.
-
Kasa soğutması iyi değil
Fan yerleri doğru fakat 4 açık hava kanalı yok 2 açık hava kanalı var var
İkisi de ısınmaya meyilli
Ayrıca ekran çok kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Aralık 2020; 2:3:8 > -
Bence bu ürünü bekleyelim FreeDOS olarak 10000 tl ye gelirse alırım
17.3" Lenovo Legion 5 17ARH05H
AMD Ryzen 7 4800H
16GB RAM (2x 8GB SO-DIMM DDR4-3200)
1TB SSD M.2 2280 PCIe 3.0x4 NVMe
RTX 2060 6GB GDDR6
17.3" FHD (1920x1080) IPS 300nits Anti-glare, 144Hz, 72% NTSC, Dolby Vision
Windows 10 Home 64-bit
£979.99
-
Kartın gerçek gücü 2060 ve 2070 arası, msi laptopta da bu performansa ulaşır muhtemelen. O testler Dell g5 se denilen heryerinde sorun akan ryzen 4000 serisi işlemciyi dahi 100 derecede çalıştıran laptopta yapıldı. Msi'de bunlar olmayacaktır, alphanın ekran kartının gerçek gücünü gösterebileceğini düşünüyorum.
Isınma sorunlarından dolayı mı bu veriler tutmuyor dediğiniz ile
Benim tahminim o yönde hocam:)
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerKasa soğutması iyi değil
Fan yerleri doğru fakat 4 açık hava kanalı yok 2 açık hava kanalı var var
İkisi de ısınmaya meyilli
Ayrıca ekran çok kötü
Aşağıdaki fotoğrafa bakıldığında soğutması çok iyi duruyor. Soğutma performansı hakkında detaylar varsa öğrenebilir miyim?
-
alınır mı ?
-
Yukarıda okadar yorum var hala nasıl böyle birsey yazabiliyorsunuz? Birisi size şimdi cevap verse gözün kapalı çök al dese alicaksin herhalde :)
quote:
Orijinalden alıntı: zoddYukarıda okadar yorum var hala nasıl böyle birsey yazabiliyorsunuz? Birisi size şimdi cevap verse gözün kapalı çök al dese alicaksin herhalde :)
hocam 12k para basmaya gözüm yemiyor
-
Genede siz bilirsiniz.
Sunu şuraya bırakayım. Aynı fiyat kargı + gümrük dahil. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alpha 17 A4DEK-025XTR AMD Ryzen 7 4800H ile efsane bence kıyaslanamaz. 17,3 ekran harika. 4 soğutma kanalı çıkışı görünüyor resimlerde. eskilerde 3 çıkış var. bence soğutma sorunu olmaz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- ofis koltuğu önerisi
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- deepcool morpheus
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X