Şimdi Ara

Alpine SBG 844 BR Temiz Subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son derece temiz kullanılmış Alpine SBG-844 BR Subwoofer paraya sıkıştığımdan dolayı satılıktır.Boyutuna aldanıp yorum yapmayın çıkardığı bass seslerini duyunca fikriniz değişebilir.Özellikle hatchback araç sahiplerine tavsiye ederim.Ben kendim sedan arabada kullanıyordum.İçindeki mavi led ışıklar sayesinde müziğin ritmine göre yanıp sönerek arabanın bağajında çok güzel bir ortam oluşturmaktadır.Azda olsa pazarlık payı vardır.

SBG-844BR - Kullanıma Hazır Bas Refleks Subwoofer
    400W'lık maksimum güç kapasitesi ile, bas reflex subwoofer kutusu büyük bas taraftarları için hazır ve kullanılır durumda.Bu ürün önceden kurulmuş bir subwoofer içerir ve yüksek kaliteli terminaller ile kaplanmıştır.Üstteki ve yandaki akrilik pencereler içerinin görünmesini sağlar ve mavi aydınlatma mükemmel bir görüntü verir.Koruyucu ızgara sayesinde bagajdaki hakeret eden sert cisimlerin woofer'ınıza zarar vermesini engeller.(Alıntıdır)

Fiyat: 160 TL

Alpine SBG 844 BR Temiz Subwoofer Alpine SBG 844 BR Temiz Subwoofer Alpine SBG 844 BR Temiz Subwoofer Alpine SBG 844 BR Temiz Subwoofer Alpine SBG 844 BR Temiz Subwoofer Alpine SBG 844 BR Temiz Subwoofer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buqqi -- 30 Mayıs 2014; 20:23:53 >

• Ürün satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.