Şimdi Ara

alt kata su sızıyor napmalıyım sorun çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klozetin şamandırası bozulmuştu alt kata sürekli su sesi gidiyordu su boşa akıyordu değiştirdim bu seferde alt kata su sızması başladı. klozet su haznesi duvara gömülü komşumu mağdur etmek istemiyorum. hemde su boşu boşuna gitsin istemiyorum. alt komşumuz iyi insanlar şamandırayı değiştirmeden önce bu sızıntı yoktu. şamandıra değişince sızıntı başladı. sucunun hatası tekrar gelip ücretsiz tamir etmesi için çağıracam kendi hatası sonuçta

adam tekrar ücret isteyip bahane üretirse napmam gerek akıl verin sucunun hatası yüzünden tekrar para harcamak istemiyorum.su işlerinden pek anlamıyorum başka arızalar çıkarmasın başımıza.

su sızan yer alt kat banyo bizim banyodan sızıyor

edit:su benim üst komşumdan sızmıyor bizim banyodan alt kata sızıyor. yanlış anlamış herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremsh21 -- 10 Ağustos 2016; 10:36:48 >

• up yardım bekliyorum.
  • Tüketici mahkemesi ne veririm seni falan de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    yanlış anladın su benim banyodan sızıyor su hata bizim eve gelen sucuda tekrar çagırıp hatasını ücretsiz düzeltmesini istiyorum. yarın kıvırırsa napabilirim.

komşuda mağdur oldu
  • em onu
  • Üst kata çık hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde aynı problemle karşılaştık o sırada ben vardım evde ustaya sordum 50 tl filan dedi. babam eve geldi sonraki gün sızan yerleri sıva ile kapladı sorun çözüldü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Ben yazacaktım ya pff

• Muhabbeti iyi kur

• Bisesbimby kullanıcısına yanıt
    şamandırdan dolayı oluyormuş çözdüm az önce sucuyu arayıp gelip yanlış yapıtıgı işi düzelttirecem.
  • su benim üst komşumdan szımıyor bizim banyodan alt kata sızıyor. yanlış anlamış herkes
  • Başlık sakat.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerembaba112

su benim üst komşumdan szımıyor bizim banyodan alt kata sızıyor. yanlış anlamış herkes

bizimkide öyleydi ben doğru anlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: kerembaba112

yanlış anladın su benim banyodan sızıyor su hata bizim eve gelen sucuda tekrar çagırıp hatasını ücretsiz düzeltmesini istiyorum. yarın kıvırırsa napabilirim.

komşuda mağdur oldu

Hayır yanlış anlamadım,ben diyorum ki eve gelen tesisatçı bir daha para isterse mahkemeye veririm de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü sucu gelip hatasını düzeltti.

• Eski şamandırayı geri tak

• Sorun çözüldü.

• İyi geçmiş olsun. Bizim de sızıyordu. Ama borular eskimiş ondan. Kırdılar değiştirdiler düzeldi

• Sorun çözüldü

• İyi geçmiş olsun. Bizim de sızıyordu. Ama borular eskimiş ondan. Kırdılar değiştirdiler düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.