Şimdi Ara

Alt Kattakiler Tuvalette Sigara İçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz önce banyo yapmak için girdim tuvalete, buhar gitsin diye de minik bir pencere var onu açtım. Sonra leş gibi sigara koktu her taraf. Hep böyle oluyor. Ne zaman o pencereyi açsam sigara kokuyor. Hatta bir sefer yangın çıktı apartmanın içinde. Ne olacak bunun sonu. Leş gibi siniyor sağa sola. Bıktık ya.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alt Kattakiler Tuvalette Sigara İçiyor: Tuvaletteki Sigara Kokusunu Giderme

Apartmanlarda, alt katlarda yaşayan kişilerin tuvaletten gelen sigara kokusundan şikayetçi oldukları görülür. Bu duman, havalandırmadan yukarı çıkarak evinizde istenmeyen bir kokuya neden olabilir. Tuvalette sigara içilmesi, hem sağlık açısından hem de yaşam kaliteniz açısından olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Tuvalette Sigara Kokusunu Giderme Yolları

Tuvaletteki sigara kokusunu gidermek için birkaç etkili yöntem bulunur:

• Havalandırmayı Sağlayın: Tuvaletteki pencereleri veya havalandırma deliklerini açarak dumanın dışarı atılmasını sağlayın.
    • Egzoz Fanını Kullanın: Tuvaletinizde egzoz fanı varsa, sigara içildiğinde çalıştırın. Bu, dumanı hızla dışarı atacak ve kokunun yayılmasını önleyecektir.
    • Kokulu Mumlar veya Uçucu Yağlar: Tuvalete hoş kokulu mumlar veya uçucu yağlar koyarak sigara kokusunu maskeleyebilirsiniz.
    • Aktif Karbon veya Kabartma Tozu: Aktif karbon veya kabartma tozunu bir kapta tuvalete yerleştirin. Bu maddeler kokuları hapsetmeye yardımcı olacaktır.

Apartmanlarda Tuvalette Sigara İçmenin Yasal Yönü

Bazı apartmanlarda, ortak alanlarda sigara içmek yasaktır. Bu yasağın tuvaletler için de geçerli olup olmadığını öğrenmek için apartman yönetiminize danışmalısınız. Yasak olduğu durumlarda, tuvalette sigara içenler cezayla karşı karşıya kalabilir.

Sağlık Riskleri

Tuvalette sigara içmek sadece rahatsız edici bir kokuya neden olmakla kalmaz, aynı zamanda sağlık riskleri de taşır. Sigara dumanına maruz kalmak, solunum sorunları, baş ağrıları ve hatta kanser gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Tuvalette sigara kokusunun yayılmasını önlemek ve bu sağlık risklerini ortadan kaldırmak için yukarıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • em orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16umT16

em orayı

Espiri anlayışın zeka düzeyini çok iyi gösteriyor. Seviyemin çok çok altındasın. Haydi başka konuya
  • Selam ben alt komşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    senin her sorununu anasayfada görmek zorundamıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

em orayı

Espiri anlayışın zeka düzeyini çok iyi gösteriyor. Seviyemin çok çok altındasın. Haydi başka konuya

aşşağıya inip birdaha sigara içmemeleri konusunda uyarabilirsin
  • quote:

quote:

em orayı

Sizin gibi her şeyi ciddiye alıp abuk subuk yorum yapanlara gıcık kapıyorum face de filan adama bakıyorum öğretmen attığı yorum çok ciddi ve saçma kendinizi çok mu zeki sanıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alt kattan gelen yemek kokusu
    16 yıl önce açıldı
    Sigara ve kola hakkında
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

em orayı

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrollee

quote:

quote:

em orayı

Tamam

Alıntıları Göster
    aynısı bizde de oluyor yemediği küfür kalmadı komşu aşağıda sigara içerken başlıyorum saydırmaya "hay sigaranı ...." falan duyunca çıkıyor banyodan

• Bizdede aynı. Anlamadığım niye wc'de içiyon kardeşim. Mok kokusu yetmezmiş gibi. Balkona çık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboctopus

aynısı bizde de oluyor yemediği küfür kalmadı komşu aşağıda sigara içerken başlıyorum saydırmaya "hay sigaranı ...." falan duyunca çıkıyor banyodan

Alıntıları Göster
    Sorduk mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bizde de vardı aynı sorun bide bana diyolardı evdemi içtin diye :D artık içmiyorlar
  • quote:

İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz önce banyo yapmak için girdim tuvalete, buhar gitsin diye de minik bir pencere var onu açtım. Sonra leş gibi sigara koktu her taraf. Hep böyle oluyor. Ne zaman o pencereyi açsam sigara kokuyor. Hatta bir sefer yangın çıktı apartmanın içinde. Ne olacak bunun sonu. Leş gibi siniyor sağa sola. Bıktık ya.

115i ara evde hasta var bunların yüzünden astım krizine girdi arabayla hastaneye yolladık artık komşularıma müdahale etmenizi rica ediyorum şikayetçiyim de gelirler onlara 80 lira ceza keserler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumdaşşş

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz önce banyo yapmak için girdim tuvalete, buhar gitsin diye de minik bir pencere var onu açtım. Sonra leş gibi sigara koktu her taraf. Hep böyle oluyor. Ne zaman o pencereyi açsam sigara kokuyor. Hatta bir sefer yangın çıktı apartmanın içinde. Ne olacak bunun sonu. Leş gibi siniyor sağa sola. Bıktık ya.

115i ara evde hasta var bunların yüzünden astım krizine girdi arabayla hastaneye yolladık artık komşularıma müdahale etmenizi rica ediyorum şikayetçiyim de gelirler onlara 80 lira ceza keserler
    Sen paintball'a gitmicekmiydin læ

• quote:

Orijinalden alıntı: Saeros42

Hea
  • quote:

quote:

em orayı

Atarlandı yine ergen.
  • quote:

Aynı şey bizde de var. 2 kat alttaki komşu çok sigara içiyor, onların evindeki sigara kokusu banyodan bize geliyor. Sizin alt kattaymış tahmin ediyorum ki bizimkinden beter bir koku geliyordur. Olmazsa uygun bir dille söylersiniz. Biz artık bir şey demiyoruz, pencereleri kapatıyoruz. Eskiden bizim bodrumda içen olurdu paketlerini kapının üstünden bizim bodrum odasına atarlardı. Güya kim olduğunu bilmiyorduk, benim içtiğimi sansınlar diyemi yapıyorlardı bilmiyorum ama ailem içmediğimi bilir zaten nasıl içeyim astımım var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saeros42

Hea

Kartonları ayarlıyordun en son Naptin ?
  • quote:

ben seni istemiyorum forumda,konu kirliliği yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis Agor

quote:

ben seni istemiyorum forumda,konu kirliliği yapıyorsun.

Oldu biz sizi ararız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.