Bilkent'te sigara içmek tamamen yasaklanacak
-
-
İmkanı yok öyle bir şey olmasının
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lafa gelince bireysel özgürlük,insan hakları cart curt konuşur bu üniler ama insanlara birşeyler dayatmaya bayılırlar.Düşünsene okula 200k para veriyorsun ama kampüste sigara içemiyorsun :ddd
Bir tık abartı ama sigara cidden sıkıntı.
Pasif içicilik sağ olsun sigara içmiş kadar olmuşumdur.
He ODTÜ'de de sigarasız alanlar var işte. Orada içilmiyormuş.
Biraz silik ama önemli değil.
( komedi)
-
w3.bilkent.edu.trTR / Bilkent Universitesi – Bilkent Üniversitesi Dumansız Kampüs Politikasıhttps://w3.bilkent.edu.tr/www/bilkent-universitesi-dumansiz-kampus-politikasi/
-
OH BEEEEEEE Bilkent benim gelişime hazırlanıyor
Şaka bir yana sigara içme alanları olsa daha iyi. İsteyen arkadaşlar orada içebilir, birilerinin yüzüne gözüne doğru içen arkadaşlar da limited edition sopayla dövülme hakkı kazansa şöyle
bilkent o kadar özgürlükçü bir üniversite değil :D
-
Şaşırdım gerçekten, iddiasına girerdim olmayacağına Ama yine de bu şekilde devam edemez diye tahmin ediyorum, bunun içinde akademisyenler de var sonuçta. Kolay değil kaliteli akademisyenleri okulda tutmak.
-
Bilkent kazandigima bir kez daha sevindim
hocam bilkent o kararı aldıysa uygular. bir de ben o hocaları hiç sigara içerken görmedim.
-
bilkent sen bambaşka bir şeysin ya
-
(Bilkent mezunu olarak) tamamen yasaklanması 10 sene sürmüş ama tamamen yasaklanmasına sevindim
-
Tamamen yasaklanması bence gereksiz şimdiki haliyle devam ettirebilirdi. Sadece belli alanlarda içilebilmesi doğru, kısıtlama getirilmesi her kampüs için olmalı diye düşünüyorum. Pandemi döneminde millet sigara içilebilir alanlarda üst üste duman üflerken ben yandan maskemi indirip geçtiğim için güvenliklerce uyarılmıştım. Bu da okulda yaşadığım garip idari vakalardan biridir. Okulun bürokratik yapısını anlayamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 15 Ağustos 2022; 21:55:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazı ülkeler küçük yaştakilere yasakladı ve onlardan sonra tamamen yasaklanacak.bu alandaki gelişmeler olumlu.
-
Gerekirse okuldan atılırım ama o yemek üstü cigarayı yakarım arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 15 Ağustos 2022; 22:6:0 >
Hocalar ofiste 70lik vodka yuvarliyo yaw, onlarlik bisi yok
Bana lavaboda maskemi indirdim diye guvenlik kaymisti, ne gunler gecirdik be
O günlerde nizamiyeye arbeit macht frei tabelası konsa fena olmazdı
üniversiteler, herhangi bir açık alan ile bir tutulamaz. üniversite kampüsü içerisinde sigara içmek gibi zararlı olduğu kesin olan şeyler yapıp hak, özgürlük diye işin içinden çıkamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocalar ofiste 70lik vodka yuvarliyo yaw, onlarlik bisi yok |
Benzer içerikler
- cn yükseltgenme basamağı
- ayt fizik formülleri
- bursa uludağ üniversitesi yorumları
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- kimyasal türler arası etkileşimler kaynama noktası sıralaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X