Şimdi Ara

Alt yapi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telekom haricinde alt yapi calismasi yapan firma varmi kazi yapilmasi ve kablo cekilmesi gerekiyomus sanirim 3 senedir bekliyoruz gelmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilles06 -- 9 Ocak 2018; 18:52:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölgenizi bilmiyorum ama çatıya kurulan WiFi antenlerinden binalara ev sağlayan sistemler var. Bir evimde zaten böyle bir sistem kullanıyordum. Başka bir ilçedeki diğer evime de altyapı çekilemedi iki yıldır. Biz de WiFi sağlayıcı ile anlaşıp bugün kuruluma başlattık. Çatıya antenleri falan kurmuşlar. Yarın da Ethernet kablolarını dairelere çekip bağlantıyı yapacaklar bakalım.

Siz de bölgenizde araştırın, varsa böyle bir sağlayıcı onlardan hizmet almaya başlayın. Beş altı yıl sonra Turk Telekom altyapı getirirse isteyen yine kullanır onu.
  • Mamak/Ankara (akdere) oturuyoruz. Bina eski bina 5 senelik felan var ama dediğim gibi alt yapi yok. Alt yapi icin kazi yapilimasi lazimmis mudurluge sorduk sizin iş zor diyolar. kardes wifi saglayici dedinde ankarada bildigin wifi saglayici pek bilmiyorum dedigin sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Alt Yapı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.