Şimdi Ara

ALT YAPI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet 8 mbps 'ye kadar limitsiz paket kullanıyorum. ama internete 0.80mbps hızla bağlanıyorum arkadaşlar aradım konuştum dediler oturdugunuz muhitle alakalı diye. şimdi şöyle 3.katta oturuyorum üst komşum ve 1.ci kattaki komşumda aynı paketteler ama ortak değiliz yani ayrı ayrı. üst komşum 6mbps kullanıyor 1.kattaki komşum 3.5 kullanıyor. onlar bu hizmeti alırken ben neden 0.80 hızla bağlanıyorum napıcam ?

• Hat değerlerini koy.
  • BUYRUN
     ALT YAPI SORUNU
  • quote:

Orijinalden alıntı: joysro009

BUYRUN
     ALT YAPI SORUNU

Bu değil hocam modem arayüzüne girin orada bakın hat değerleri olucak.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    dostum arayüzüne girerken kullandıgım şifreyi unuttum ya :D napsam dur bakalım bi
  • SANIRIM BUNLAR HOCAM ?
     ALT YAPI SORUNU ALT YAPI SORUNU

• 1 mbit internetiniz şuhan.Zayıflama fazla biraz aşırı değil snr düşük.Ulaşılabilir hız yazmıyor bunlarda yazsaydı iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 5 Ağustos 2013; 22:58:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ee ne yapılabilir ?
  • Kablolar 20 - 30 senelik filan değillerdir heralde ek filan varsa onları kontrol et ve modemin kablosunu cok uzun tutma.Benim komşularda 2-3 mbit kullanıyor bodrum kattaki komşuyla ben 4-5 mbit kullanıyorum değişiklik gösteriyor.Benimkilerde böyle

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 4839 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 5660 1151
    SNR Sınırı (dB): 5.8 16.7
    Hat Zayıflaması(dB): 38.0 22.9
    Güç (dB): 18.5 12.4

Adam gibi altyapı kuralana kadar çekecez yani
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    bıktım bro bıktım hayattan bezdim ya
  • joysro009 J kullanıcısına yanıt
    Benimde defalarca kopuyordu bıkmıştım son 1-2 aydır kopma yaşamıyorum en sonunda modemi ve evdeki kablolarla beraber camdan atıcaktım o derece benim eski saha dolabını tip 7 ile değiştirdiler bakalım bir değişme olucakmı.İnt uğraşmak sabır istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Benimde defalarca kopuyordu bıkmıştım son 1-2 aydır kopma yaşamıyorum en sonunda modemi ve evdeki kablolarla beraber camdan atıcaktım o derece benim eski saha dolabını tip 7 ile değiştirdiler bakalım bir değişme olucakmı.İnt uğraşmak sabır istiyor

one bro tip 7 felan :s
    Saha dolabı
    bu değil tam olarak

snr margin

attenuation

power

falan yazar kurcala biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.