Yeni taşındık sağ ve sol sokaklarımız da internet kullanıcıları mevcut ama maalesef olduğumuz sokakta bi biz varız alt yapı yokmuş. Önce en fazla 14 mgbs ye kadar alt yapınız var dedi vodafone, türk telekom, turkcell hatta diğer firmalar da dahil. Önce var ama en fazla 14 mgbs ye kadar kullanılabilir dendi ben de tamam dedim sonra türk telekom ekipler gelip kontrol edince en az 6 direk çekilmesi gerek demişler tabi bu da bir kişi için mümkün değil zaten yeni yerler de fiber oluyor artık buraya gelmesi için yanıma bir sürü kişinin taşınması gerek o imkansız gibi bi şey olur da en az 2 seneyi çok rahat bulur. Superbox redbox var turkcell aşırı pahalı gerçekten en son plan olarak görüyorum ondan önce başka seçeneğim var mı bu port olayını düzelttirebilir miyim yardımcı olur mu ttnet müdürlüğü sizce? Vodafone uygun ama malum çekmesi merkez de bile kötü müşteri hizmetleri berbat ve kimse memnun değil gerçekten. Bir de aklıma vınn geldi ben 7 yıl önce ünv e başlarken 6 gb lik bi vın almıştım o aklıma geldi alt yapının olmadığı yer de çeker mi sizce? Ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :) |
Bildirim