Şimdi Ara

ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seat Altea XL model araçta yaptığımız bir uygulamayı sizlerle paylaşmak isteriz.Araç tavanında bulunan port bagaj raylarına bağlantısını yaptığımız THULE taşıyıcı kit ve yine THULE marka'nın son üretimi olan ve aerodinamik değerleri yüksek,bir okadar da sessiz bar olarak tanımlanan WİngBar(aluminyum) kullanılmıştır.
    Dakikalar içinde kurulan sistem üzerinde THULE marka Proride 591 seri bisiklet taşıyıcı kullanılmıştır.
    Sizlerinde araçlarınızda farklı taşıma gereksinimlerinize farklı çözümler sunabiliriz.Bilgilierinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermar -- 30 Ocak 2013; 9:00:31 >

•  ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermar

Selamlar,

Seat Altea XL model araçta yaptığımız bir uygulamayı sizlerle paylaşmak isteriz.Araç tavanında bulunan port bagaj raylarına bağlantısını yaptığımız THULE taşıyıcı kit ve yine THULE marka'nın son üretimi olan ve aerodinamik değerleri yüksek,bir okadar da sessiz bar olarak tanımlanan WİngBar(aluminyum) kullanılmıştır.
    Dakikalar içinde kurulan sistem üzerinde THULE marka Proride 591 seri bisiklet taşıyıcı kullanılmıştır.
    Sizlerinde araçlarınızda farklı taşıma gereksinimlerinize farklı çözümler sunabiliriz.Bilgilierinize.

Fiyatı nedir?

• Araç üstü taşıma da öncelikle taşıyıcı ayaklar ve ara abar takımları organize edilir.Bu da her araç marka ve modelinde farklılık gösterebilmektedir.ALTEA XL için tavana yapışık olan(tavanla arasında boşluk olmayan) raylar için ara bar takımları kare-siyah bar ve aluminyum aero bar olarak adlandırlımaktadır.Kare barlı taşıma ünitesi 550.00TL iken aluminyum aero bar serisi 690.00TL'ye gelmektedir.
    Araç üstü bisiklet taşıyıcıları 55.00€ ile 170.00€ aralığındadır.Belirttiğim fiyat aralıkları THULE ve MontBlanc markalar üzerinden değerlendirilmiştir.Taşıyıcı kit ve bar takımlarında, piyasa bu iki marka değerlendirilmektedir.
  • Golf 7 aracımızda bisiklet taşıma istiyoruz. Ana taşıyıcıyı orijinal vw almamız şart mı yoksa thule nin uyumlu barları mevcut mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 GOLF 7 için Thule setlerimiz stoklara girmiş bulunuyor.KAre ara bar takımı veya Wing bar (aluminyum) ile araçta uygulamamızda oldu.Kare barlı set>205.00€ / WingBar(aluminyum) set>255.00€+KDV'dir.Uygulamasını Bursa da iseniz iş yerimizde veya Bursa dışında iseniz kendinizde rahatlıkla bir kaç dak. içinde monte-demonte edebilirsiniz.
    Üzerine takacağınız bisiklet taşıyıcı ünitelerimiz 55.00€ ile 170.00€ arasında değişmektedir.S.S.
  • Ben 2012 leon için düşünüyorum.Fiyaıt nedir?Bir de ben bu aparatı söküp başka bir araçta sorunsuz kullanabailir miyim;?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Ben 2012 leon için düşünüyorum.Fiyaıt nedir?Bir de ben bu aparatı söküp başka bir araçta sorunsuz kullanabailir miyim;?

LEON için çözümü THULE 754 seri ile sağlamaktayız.Montajı ve demontajı pratik ve dakikalar içinde kendiniz de yapablirsiniz.İlave alet v.b.lerine ihtiyacınız yoktur.Taşıyıcı kare bar'lı olan seri ile port bagaj-bisiklet taşıyıcı-kayak taşıyıcı v.b.lerini uygulayabilirsiniz.Takım fiyatı 545.00TLKDV dahildir.S.S.
  • golf 7 icin bagaj arkasina aparat cozumu var mi? garajimiz alcak bu nedenle tavanda tasima yapamiyorum ve ceki demiri cozumu de maalesef yok. tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

golf 7 icin bagaj arkasina aparat cozumu var mi? garajimiz alcak bu nedenle tavanda tasima yapamiyorum ve ceki demiri cozumu de maalesef yok. tesekkurler...

Golf 7 için araç arkası İtalyan 3'lü bisiklet taşıyıcılarımız mevcut.görselde plus üzerindeki uygulamadan bir örnek vermek isterim.(ayrıca scenic)takılıp çıkartılması dakikalar içinde prattiktir.
    özellikle gergi kayışları,kilit kısımları ve araca temas eden kısımları tatmin edici güvenliktedir.set fiyatımız 135.00TL'dir.45kg. taşıma kapasitesi vermektedir.hoşçakalın
     ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

golf 7 icin bagaj arkasina aparat cozumu var mi? garajimiz alcak bu nedenle tavanda tasima yapamiyorum ve ceki demiri cozumu de maalesef yok. tesekkurler...

Golf 7 için araç arkası İtalyan 3'lü bisiklet taşıyıcılarımız mevcut.görselde plus üzerindeki uygulamadan bir örnek vermek isterim.(ayrıca scenic)takılıp çıkartılması dakikalar içinde prattiktir.
    özellikle gergi kayışları,kilit kısımları ve araca temas eden kısımları tatmin edici güvenliktedir.set fiyatımız 135.00TL'dir.45kg. taşıma kapasitesi vermektedir.hoşçakalın
     ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız ALTEA XL Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı Uygulamız

Merhabalar , Scenic ' in arka camı açılıyor, ben o modeli denemiştim ama cama bir hayli baskı yapmıştı, bir sıkıntı olmuyor mu öyle ?

• Camın açılması bu durumda mümkün değil elbette.Baskı konusunda tüm HB ler için diyebilirim ki aynı baskı mevcut ve sorun oluşturmuyor.
  • Ürünün güncel fiyatı nedir bilginiz varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç arkası 3 bisiklet/45kg. kapasite 170.00TL
  • quote:

Araç arkası 3 bisiklet/45kg. kapasite 170.00TL

PEKİ BU THULENİN HANGİ VERSİYONU ACABA ? SANIRSAM 9103-9104 BİZİM ARAÇLARA UYMUYORMUŞ .
  • İtalyan peruzo markadır.
  • quote:

İtalyan peruzo markadır.

nedir fiyatı linki varmı birde kia sportage a uyumlumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.