Şimdi Ara

Dacia duster 4x2 için lastik önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dacia duster 2014 model 4x2 aracım var. Lastikleri uzun zaman önce bitti.
    Bu yüzden yokuşta 2 m padinaj yapmadan kalkmıyor.
    Frenler berbat durumda her basışımda hemen kızaklamaya geçiyor abs lastik tutunamadığı için.
    yol tutuşu için şuana kadar problem olmadı ama olup başıma kaza bela gelmeden değiştirmek istiyorum.
    bu araç yüksek malum hız yapmayı seven biri değilim ama bazen acil durumlarda herkesın normal diyebileceği yüksek hızlara çıkabiliyorum.
    Frenlere güvenmek istiyorum zaten tek teker disk sadece arka kampana.
    O yüzden hem fren mesafesi yönünden hemde yol tutuşu için 4 mevsim olabilir yada yaz olabilir (izmir de oturuyorum) Lastik önerebilir misiniz ? Teşekkürler

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
  • Bf goodrich Urban Terrain alın.
    Kar logolu gercek dort mevsim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    güzel lastikmiş ama yol tutuşu ve fren mesafesi nasıl acaba bunun bide yabancı marka güvenebilir miyim sonuçta can taşıyorum arabada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

güzel lastikmiş ama yol tutuşu ve fren mesafesi nasıl acaba bunun bide yabancı marka güvenebilir miyim sonuçta can taşıyorum arabada.

BFGoodrich iyidir, son yıllarda ülkemizde yaygınlaşmaya başladı, Michelin distribitörü getiriyor sanırım bu lastiği de. Özellikle offroadcılar ve hafif ticari araçlar yurtdışında sıkça kullanıyor bu markanın farklı modellerini.

Ben de BFGoodrich'in AllTerrain arazi lastiğini kullanıyorum, oldukça sağlam bir lastik ve jantı korumak amaçlı içine gömen bi yapısı var. Markaya güvenebilirsiniz ancak fiyatları nasıl bilmiyorum Urban Terrain modelinin.
  • Urban Terrain modeli Michelin Crossclimate'in SUV versiyonu.
    215/65/16 için 300 TL
    Etiket değerleri
    Tüketim : E
    Islak fren : C
    Gürültü : 70db

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 17 Ağustos 2016; 10:58:48 >
    şimdi tüketim fazla :D
    e ıslak fren mesafesi de iç açıcı değil. gürültüyü boşver zaten dusterda yalıtım yok.
    ama bana özellikle yol tutuş ve fren mesafesi lazım ... cross yapmıyorum sonuçta arazi lastiğine ihtiyacım yok pek.
    petlas mı alsam diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4x4 araç tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Clio 4 lastik önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman size yaz lastiği öneriyim; Nokian Line SUV

• michelin al orjinali zaten michelin...
    Aylardır aradığım lastiği tek cümleyle bana kavuşturdun :D çok sağol kardeşim :D fiyatıda süper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.