Şimdi Ara

Altec MX5021`İN KONTROL PANELİ GÖZÜKMÜYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Yeni Altec Lansing mx5021 aldım.Geldiğinde hersey normal kendi kontrol panelinden ses ayarı mid bas ayarı yapabiliyordum.Ama ben işteyken sevgili aile bireylerimden biri pc`yi kurcalamış vee artık sadece bilgisayardan ses ayarı yapabiliyorum.Yani cihazın kendi panelinin açma kapama harici bir etkinliği yok.Bu olmayınca subwooferda çalışmıyor gibime geldi bana.Titreşim var ama bassları bile uyduların verdiğini hissediyorum.Nasıl çözebilirim bu durumu deli oluciiimmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolute59 -- 2 Kasım 2014; 13:23:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ver garantiye gitsin.
  • İkinci el aldım hocam.Az önce taktım bi 5sn ses geldi güzelce sonra yine gitti.Sinirlerim bozuldu iyice.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edebilecek fikri olan yok mu arkadaşlar

• Helppppp

• Deli olucam elektronikciye götürdüm bangır bangır çalışıyo sistem ümitsizce eve dönüyorum şuanda bozuk olsa daha çok sevinecektim tamir ettirirdim enazından

• Eve geldim taktım hiç ses gelmezden şimdi herşey normal ancak kendi kontrol paneli etkisiz bilgisayardan yapabiliyorum ses ayarını mid ve bas ayarı nedeni nedir acaba.Sadece açma kapama için kullanabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamer Laptop hoparlör konumu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc'yi açtım kapadım ses yine gitti.Subwoferden sadece bas sesi ve derinden çalan sarkı var uydulardan ses yok.Yardım edecek kimsede yok heralde kaderime razı olucam artık.

• Konuyu çok geç görmüşüm ama daha önce yazdıklarım gibi ek bilgi olsun diye yazıyorum. Bu sistem bilgisayara aux'tan bağlanır. Bunun dışında bilgisayar ile arasında başka herhangi bir kontrol kanalı yoktur. Yani bilgisayara ne yaparsan yap ses sistemi üzerindeki kontrolörü etkilemez.

Senin sorunun büyük ihtimal altec'in kontrol ünitesinin bass kutusuna giren soketinde. Ya tam oturmamış ya da sokette sorun meydana gelmiş.

Dediğim gibi benzer sorun yaşayan birisi olursa fikir olur diye yazdım yoksa sen sorunu çözmüşsündür diye tahmin ediyorum.
  • Yok hocam bi tanıdık vardı. Verdim sistemi 1 sene olda kaldı bende peşine düşmedi oda salladı. Sonunda hadi bak şuna bi dedik baktım bi parçayı değiştirdi. Geldim taltım sistemi ilk takışta sorun yok ses güzel geliyor tamam. Ancak PC kapat aç yaptım ses gitti. Telefona taktım ilk seferde yine sorun yok. Sonra bi süre sonra sistemi kulaklık olarak gördü sonra jak olarak gördü her şarkı değişiminde kabloyu tekrar takıp çıkarmam falan gerekti ve ertesi gün denediğimde ise telefondanda ses alamamaya başladım. Buralarda sorunumu çözecek birinin olduğunu sanmıyorum artık. Ankaraya yada İstanbula yolum düşerse oralarda işinin ehli birine götürücem. Sistem gerçekten çok güzel kaliteli ama kullanamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor :(
  • Bndede atnı sorun var istanbulda ypucak kim var acaba
  • http://www.multimedya.com/

Bu site ile iletişime geçin isterseniz. Altec MX5021'i Türkiye'ye getiren firmadır. Teknik servis hizmeti vardı ama malum seneler önce ithal edilen bir ürün. Hala destek veriyorlar mı bilemiyorum.
  • Şansımızı bir deneyelim bişey kaybetmeyiz. Zaten yarında İstanbula işim düştü. Yaptırabilirim umarım. Teşekkürler hocam.
  • Ben aradım bakmıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.