Şimdi Ara

AlteriwNet Kapandı!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wictoRy

quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Günah diyorlar hala ya iyi geceler beyler.

Bu alter revolution'ın olayı nedir tam olarak ?

aynı şey direk oynatıyor kopya olarak da onu da hacklemiş hekir okan

sitede sadece forumun kapandığı serverlara hala girilebildiği yazıyor

biliyorum, oynamak isteyen gidip oynayabilir

nasıl olduğunu bi çözebilsem

sitesinde var aslında oyunun indirme linki falan oyun şuan elindeyse direk updateri indirerek de oynayabiliyosun

oyun elimde yok piyasadada bir sürü zorrent var hangisini indirceğimi bilemedim

• FourDeltaOne gelene kadar AlterRevolution oyalanmak için yeterli olur. Serverler polonya olduğu için ping yüksek. TR'den Dedicated server açabilecek kişiler olabilirse daha düşük ping ile oynanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveco2001

FourDeltaOne gelene kadar AlterRevolution oyalanmak için yeterli olur. Serverler polonya olduğu için ping yüksek. TR'den Dedicated server açabilecek kişiler olabilirse daha düşük ping ile oynanabilir.

FDO nedir acaba?
  • FDO - FourDeltaOne
    orijinal mw2 elinde olupda steam oynamak istemeyip, alteriw de olduğu gibi mw2yi modlu olarak oynamak isteyenlerin oluşturduğu topluluğun adıdır.

Bu arada FourDeltaOne çalışmaya başlamış :D :D

Gerekli açıklamalar sitesinde var. Orijinal mw2 için Youtube'da neler yapılması gerektiğine dair hazırlanmış güzel bir video da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveco2001 -- 15 Nisan 2012; 16:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveco2001

FDO - FourDeltaOne
    orijinal mw2 elinde olupda steam oynamak istemeyip, alteriw de olduğu gibi mw2yi modlu olarak oynamak isteyenlerin oluşturduğu topluluğun adıdır.

Bu arada FourDeltaOne çalışmaya başlamış :D :D

Gerekli açıklamalar sitesinde var. Orijinal mw2 için Youtube'da neler yapılması gerektiğine dair hazırlanmış güzel bir video da var.

orjinal işi bozuyor biraz da playstore'da 10 TL oyun alırız
  • Beyler gözünüzü seveyim anlatın, hala oynanabiliyor mu? Sınavlar bitti alter serverleri kapatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniletisim

Beyler gözünüzü seveyim anlatın, hala oynanabiliyor mu? Sınavlar bitti alter serverleri kapatmış.

hiç sorma ya
    tam favela havamdayım

• quote:

quote:

Beyler gözünüzü seveyim anlatın, hala oynanabiliyor mu? Sınavlar bitti alter serverleri kapatmış.

hiç sorma ya
    tam favela havamdayım

Ulan ne güzel oynuyorduk bir taraflarına mı battı. Orjinalalmayı bile kabul ediyorum yeterki alter serverları açılsın.

• quote:

quote:

quote:

hiç sorma ya
    tam favela havamdayım

Ulan ne güzel oynuyorduk bir taraflarına mı battı. Orjinalalmayı bile kabul ediyorum yeterki alter serverları açılsın.

Alter FourDeltaOne olarak geri döndü.Başında yine NTAuthority var. Orjinal oyunun varsa direk bazı dll dosyalarını atarak oynayabiliyosun alterIW

• quote:

quote:

quote:

quote:

hiç sorma ya
    tam favela havamdayım

Alter FourDeltaOne olarak geri döndü.Başında yine NTAuthority var. Orjinal oyunun varsa direk bazı dll dosyalarını atarak oynayabiliyosun alterIW

Hangi dll dosyaları ? Link var mı?

• mw2 oynamayı bilen gören varsa pm(illegal)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

mw2 oynamayı bilen gören varsa pm(illegal)

Banada
  • Beyler buyrun oynamanın yolları;

Legal:http://www.youtube.com/watch?v=Rr6hLaC_Hvo&feature=player_embedded
    İllegal :http://alterrev.net/ Bu siteye giriyoruz.Eğer oyunumuz yüklüyse direk updateri yüklüyoruz ve oynuyoruz serverlar şuan açık. Eğer oyun kurulu değilse ilk seçenekten oyunu full olarak indiriyoruz. Bu kadar basit
  • quote:

Beyler buyrun oynamanın yolları;

İllegal :http://alterrev.net/ Bu siteye giriyoruz.Eğer oyunumuz yüklüyse direk updateri yüklüyoruz ve oynuyoruz serverlar şuan açık. Eğer oyun kurulu değilse ilk seçenekten oyunu full olarak indiriyoruz. Bu kadar basit

hocam ilk seçenekten full olarak indiriyoruz demişsin ama o ilk seçeneğe tıklayınca 7mb'lık bişey indiriyor

• quote:

illegal yoldan girmeye çalıştım yok olmuyor.

Join Alter. e tıklıyorum Connecting to IWNet.. yazısında kalıyor bağlanmıyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

illegal yoldan girmeye çalıştım yok olmuyor.

Join Alter. e tıklıyorum Connecting to IWNet.. yazısında kalıyor bağlanmıyor :(

sanki noluyodu oynasak oyunun üzerine 2 tane yeni oyun çıktı hala bu oyunla uğraşıyolar

• o zaman ben de bilmiyorum nasıl girileceğini bir de teknogodsla deneseniz?
  • quote:

o zaman ben de bilmiyorum nasıl girileceğini bir de teknogodsla deneseniz?

müjdeee olduu

lan olmayacak dedim kapattım içeri gittim tv ye bakıyordum kardeşim koşarak geldi abii girdi girdi diye bi baktım server list dolu :)

teşekkürler kardeş bu çok iyi oldu ;)

• quote:

quote:

müjdeee olduu

lan olmayacak dedim kapattım içeri gittim tv ye bakıyordum kardeşim koşarak geldi abii girdi girdi diye bi baktım server list dolu :)

nasıl oldu hocam?

• quote:

quote:

quote:

müjdeee olduu

nasıl oldu hocam?

valla bende bilmiyorum ben sinirlenip kapattım bilgisayarı. kardeşim geçmiş bilgisayarın başına o da oynuyordu bu oyunu o denemiş tek seferde bağlanmış :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.