Şimdi Ara

AlteriwNet Kapandı!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
351
Cevap
3
Favori
23.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alternatif yollardan oynayan arkadaslarimiz bizede yardım etsede bizde oyuna dönsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

alternatif yollardan oynayan arkadaslarimiz bizede yardım etsede bizde oyuna dönsek

ederim tabiki eğer konu içinde link vermek serbest ise ben konu açayım teknogods ile nasıl oynanır diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrolds

quote:

alternatif yollardan oynayan arkadaslarimiz bizede yardım etsede bizde oyuna dönsek

ederim tabiki eğer konu içinde link vermek serbest ise ben konu açayım teknogods ile nasıl oynanır diye ?

aç hocam aç bir de link yolla takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrolds

quote:

isteyenlere pm atsanız daha iyi olur sonuçta warez paylaşımı olabilir benim yüzünden hesabınızın kapanmasını istemem..

pm :)
  • harika sunucuydu iyi olmadı
  • steam üzerinden hiç oynamadım ama alterıwnet gibi güzel değilmiş aşağıdaki linkdeki ürün online oynayabilmek içinde key veriyormu acaba

http://www.hepsiburada.com/Liste/call-of-duty-modern-warfare-2-pc/productDetails.aspx?productId=oyunarl010856&categoryId=297053&SKU=OYUNARL010856
  • her şey yalan oldu beyler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

valla ben teknogodsdan oynuyorum sorun yok ama turk serverler var

Oyun orjinal mi yoksa indirdiğin oyun mu? Eğer orjinal değilse teknogods versiyonun nedir?

oyunum orjinal degil korsan yani beles oynuyorum multiden teknogods 2.7.0 versionu kullaniyorum .d
  • Özelden bu teknogods la ilgili yapmam gerekenleri söyleyen olursa sevinirim.Pek giremiyorum fakat girdiğimde bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

steam üzerinden hiç oynamadım ama alterıwnet gibi güzel değilmiş aşağıdaki linkdeki ürün online oynayabilmek içinde key veriyormu acaba

http://www.hepsiburada.com/Liste/call-of-duty-modern-warfare-2-pc/productDetails.aspx?productId=oyunarl010856&categoryId=297053&SKU=OYUNARL010856

ben sipariş verdim gelince yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

quote:

steam üzerinden hiç oynamadım ama alterıwnet gibi güzel değilmiş aşağıdaki linkdeki ürün online oynayabilmek içinde key veriyormu acaba

ben sipariş verdim gelince yazarım

tamam unutma ama :) eğer süresiz bir şekilde online oynanabiliniyorsa bunda bende alırım ne yapayım arada can sıkıntısı takılıyordum mw3 de pek keyifli değil

• quote:

bunların bir farkı varmıki anlamadım ikiside aynı oyun birisi aral diye geçiyor 25 tl diğeri 90 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/tum-oyunlar/aral-010856-pc-call-of-duty-modern-warfare-2/productdetails.aspx?I_ID=41353

hocam anlamadığın şey birisi kutulu diğeri cd key

• quote:

Evet kapandı ayrıca TeknoGods ile orj oyun gerekiyor.Bende zaten bütün codları silmiştim.Yarın-öbürgün bf3 key alıyorum.Alın kurtulun beyler.Ya da gidin mw3 key alın yine aynı fiyat.Ben sırf sınavım var diye almamıştım ama hiç online olmadanda olmaz e artık cod2 falanda 7 seneden sonra sıktı cod4 ve 5 artık oynanmaz.Artık almak lazım key

Ağzı olan konuşuyor işte.
    Teknogods,sonlarının alteriw gibi olmaması için yaptı o açıklamayı.Kendini mw3'ün bir modu olduğunu sadece orjinal oynayanların teknodan oynayabileceğini diğerlerinin illegal olup,onların sorumluluklarında olmadığını ima etmek istemişlerdir.

• Bu arada hala mw2 oynamak isteyen varsa 'mw2 revolution' adında alteriw'nin kaynağı kullanılarak devam etmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

quote:

Evet kapandı ayrıca TeknoGods ile orj oyun gerekiyor.Bende zaten bütün codları silmiştim.Yarın-öbürgün bf3 key alıyorum.Alın kurtulun beyler.Ya da gidin mw3 key alın yine aynı fiyat.Ben sırf sınavım var diye almamıştım ama hiç online olmadanda olmaz e artık cod2 falanda 7 seneden sonra sıktı cod4 ve 5 artık oynanmaz.Artık almak lazım key

Teknogods,sonlarının alteriw gibi olmaması için yaptı o açıklamayı.Kendini mw3'ün bir modu olduğunu sadece orjinal oynayanların teknodan oynayabileceğini diğerlerinin illegal olup,onların sorumluluklarında olmadığını ima etmek istemişlerdir.

Onu sonradan öğrendim.Yinede kibar bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

quote:

Onu sonradan öğrendim.Yinede kibar bilgilendirme için teşekkürler.

evet ama bilmeden,denemeden söylemişin,birçok kişinin aklı karışmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

İyi olmuş 30 tl veremiyoesanız ve kapanıncada IW güzel oyun yapsın bizde alalım diyorsanız hiç oynamayın daha iyi IW güzel oyun yapmadıysa neden korsanını oynuyorsun ?

Oyunda sorun yok. Hilecilerin engellenmesinde sorun var. Benim Black Ops, MW2 ve MW3'üm orjinal olduğu halde neden alter oynuyordum acaba? Sadece hile. Ha dersen ki alter de hile yok mu? Elbette vardı ancak Steam'deki oyuna nisbeten çok çok azdı. Activision'un mantığı, oyunu satana kadar oyuncuları tanıyor. Sonra unutuyor. Ama BF3'e bak mesela. EA, Activision'dan çok çok daha büyük bir firma olduğu halde oyunculara kulak veriyor ve değiştirilmesi istenen değişiklikleri de kısa süre içinde yapıyor. Hile konusunda ise hiç afları yok. Şahsen BF3'ün betasını oynadığımda sevmemeiştim ancak o ayrı konu. Ben burada hizmet farkından bahsediyorum. İşte Alter'in yaptığı, Activision'un vermediği hizmeti veriyordu. Activision, Alter'in bu hizmetini gördükten sonra utanıp kendisi de hizmetini artıracağı, hilecilere mani olacağı yerde çirkeflik yapıp Alter'i kapattırdı. Ne şimdi bu? Resmen namussuzluk.

EA activisiondan büyük bir şirket mağlesef deil :D EA sadece aldıhı oyunlarla büyük bir şirket sanıyorduk bizde :D Crysis2 Fifa Bf gibi ama mağlesef EA piyası değeri 167 milyar dolar
    Activision ise 375 milyar dolar activision gözünü para bozmuş EA ise arafarkı kapatmak için iyi niyet yapıyor ama sorarsınız EA mı activisionmu oyun konusunda Activision destek konusunda EA activision oyunu yapıyor bırakıyor güncelleme engelleme yok bf3 de bir hata mı oldu hemen yardım ederler hilecimi var hemen hileyi fixlerler ve patch cıkartırlar Activision bunu yaparsa EA yı gömer oyun vermezdi :D ama mağlesefki activision gözünü para bozmuş.

• evet maalesef alteriw kapandı. Ancak mw2 için yasal kopyası olanların oynayabieceği yeni alteriw modu yolda, şu an yapım aşamasında. Yapımcılar yine aynı gurup ve başında da NTAuthority var. O sebeple biraz bekleyip, sabredip, yine güzel güzel oynayabileceğiz oyunu. Oyun orijinal steam dosyalarını analiz edecek ve oyun orijinal ise, oyunu oynama durumunuz olacak.

Alteriw, MW2nin steam deki rezil haline x10 basar. Bunu oynayan herkes biliyor.

İyi günler dilerim.
  • Alteriw kapanınca bende mw3 takıldım bir kaç gün ama mw2 gibi değil hiç hoşuma gitmedi steam mw2 almaya karar verdim aldım yükledim. fakat inanın Alteriw gibi yapamamışlar Alteriw de servers e tıkladığımızda beklemeden dilediğimiz servere bağlanıyorduk bunda server listesi bölümü yok arıyorda arıyor bağlanmak için bir sunucu sonunda bulsada bazen bağlandığımızı sunucuda lagda olabiliyor . steam da küfür pek olmaz diye düşünüyordum ama oradada küfürleşen küfürleşene. activision un yapamadığını yaptı adamlar onlarda yediremediler dava açtılar. Alteriw de otomatik lag çok varsa host değişiyordu. bunda lag varsa değişmiyor ancak host düşerse değişiyor. bazen oyunda iken host hatası verip oyundan düşebiliyoruz. saçmalık üstüne saçmalık. dlc pack ı alsammı diye düşündüm ama bir an bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.