Bildirim
ALTERNATİF AKIM SORUSU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam akım frekansı alternatif akım kaynağı ile ilgili bobine yaptığın etki akım frekansını değiştirmez. Frekansın artması demek alternatif akım kaynağının gerilimini arttırmak demektir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Üstte yazdığınız XL nin kişisel özelliği yorumunz doğru bence ama devrenin frekansı bobinin özelliği değil aksine devrenin özelliği. Dalgalardaki gibi düşünebiliriz 'f' kaynağa bağlıdır. -
L'yi artırıyorsun orda kaynak ile bir işin yok hocam. xl=2pifL indüktif reaktans artar. Demir zaten özindüksiyon katsayısını artırır. 1-2 -
Evet bir karışıklık yaşamışım, bobinin özelliğinde bir değişiklik meydana geliyor fakat devrenin frekansı aynı kalacak. Teşekkürler -
Hocam ilk başta böyle düşündüm de sonra bi kafam karıştı tam emin olamadım sizlerin fikrini alayım dedim.Sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam
Rica ederim kolay gelsin -
Size de hocam.Bu aralar pek görmüyodum sizi forumda.Bu yılki yarışta favorim sizsiniz
Gizli takip ediyorum hocam :D Sağolun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X