Merhaba arkadaşlar Şimdi yakında tarayıcı incelememin ardından uzun süre sonra bu konuda da bir inceleme sunmayı istiyorum ancak önce sizden fikir almak istedim. Malum youtube kapatıldı. Bu sırada eminim benim gibi hız meselesinde sorun yaşamamak için farklı video yükleme servislerine yönelen insanlar da olmuştur. Belki de bu durum artık yavaşlamaya başlamış olan youtube dan daha iyi servisler bulmama bile yol açabilir diye düşünüyorum bu işten para kazanmayan bir insan olarak. Peki sizin fikirleriniz nelerdir incelememde nerelere göz gezdirmeliyim.
Youtube un en büyük avantajlarından birisi sınırsızlığı, kimi zaman sunan kişiye kazanç sağlaması, ve videoların düzenleme olanağının yüksek olması idi elbette. Açıkçası henüz hepsini araştırmadım ancak araştıracağım yerler şu şekilde
Vimeo Dailymotion-Aynı şekilde Yahoo screen Myspace TV Veoh Flickr Break Live Leak zippcast Benim bulabildiklerim bunlar. Ve dediğim gibi profesyonel değilim bu işi herhangi bir kazançla yapmıyorum bu meselelerle ilgim olduğum için kendi deneyimlerimi sunmak sizden öneriler almak yararlı bir bilgi kaynağı oluşturmak istiyorum sadece. Buna göre de belli videoları yükleyerek düzenleme olanaklarına bakarak, yüklenme hızlarına Windows 8 ve XP de androidde bakarak. Birkaç ayrı tarayıcıda kontrol ederek inceleyeceğim. Dediğim gibi pro değilim ve çeşitli deney hataları da zaman farklarından dolayı olabilir ancak en doğru verileri almak istiyorum aynı zamanda kendim kullanacağım için. Neticede başka önerdiğiniz video sunucuları varmı(türkiyede engellenmemiş olmak şartı ile)? Veya bunların arasından- ya şunun iğrençliğini cümle alem biliyor test etmesen bile olur- dediğiniz var mı?