Alternative Başlıyacak Arkadaşlara kapımız herzamn açıktır beyler ama dürüst adama
mesut abüüüü bnde gelecemmm hangisinde oynuyon sen yeni sistem gelcek on ubekliyom hala liste yaptım oynancak serverlar listesi diye
ne server a ne account sayfasına girebiliyorum suan
quote:
Orjinalden alıntı: Tw!st of F@int
quote:
Orjinalden alıntı: MRsX11
quote:
Orjinalden alıntı: Flier
Alternative Başlıyacak Arkadaşlara kapımız herzamn açıktır beyler ama dürüst adama
mesut abüüüü bnde gelecemmm hangisinde oynuyon sen yeni sistem gelcek on ubekliyom hala liste yaptım oynancak serverlar listesi diye
ben genesis deyimde ara verdim girmiyorum ne zamandır da sen kimsin cıkaramadım:S
GMUSTA massive girsek nolcak alternative oynayanlar cok mu noob? he massiveden dengeli pvpleri kasma turu bosslari oldugu kesin bi server alternative ve ne zmandan beri acik olduguda ortada senin assasian gibi lag yada 2 gunde bi kapanmiyo skill bugu yok dimi? simdi lafi baska bitarafa cevir
Chronicle yani alternative 4 Seneden beri açık pvp becerilerini geliştirmek için iyi biyer bence ...
gm usta hayatında official server oynadın mı veyada 2 HAFTA Bi serverda kaldnmı çok merak ediyorm =) eğer kapışmak isteyen varsa forumda değil alternativede karşıma çıksın
biride bizim sorulara cevap verse atıscaginiza? sizin systemi indirp oyunu acinca mavi ekran hatasi gelioyor başka hicbir oyun ve clientte olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: VeYsHeLL
GMUSTA massive girsek nolcak alternative oynayanlar cok mu noob? he massiveden dengeli pvpleri kasma turu bosslari oldugu kesin bi server alternative ve ne zmandan beri acik olduguda ortada senin assasian gibi lag yada 2 gunde bi kapanmiyo skill bugu yok dimi? simdi lafi baska bitarafa cevir
Gm sağolsun dimi sanki kendin kasiyon 4 senedir açık server buglar sebebiyle bakimda 800 player niye az? abyss 300x oynadim 6ay 3000 player vardi eee alternatif bir durum GMUSTA(melih)
quote:
Orjinalden alıntı: Flier
Chronicle yani alternative 4 Seneden beri açık pvp becerilerini geliştirmek için iyi biyer bence ...
pvp konusunda cok dogru dion vede kapısmalık durum olursa bende gelirim yardıma
quote:
Orjinalden alıntı: yamchi
quote:
Orjinalden alıntı: VeYsHeLL
Gm sağolsun dimi sanki kendin kasiyon 4 senedir açık server buglar sebebiyle bakimda 800 player niye az? abyss 300x oynadim 6ay 3000 player vardi eee alternatif bir durum GMUSTA(melih)
server inmiyo patch ler bozuk sayfaya ulaşılamıyor off
Ainen indirilmior
veyhsel bi benm soruyada cvp verirsen iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: B!gShot
Ainen indirilmior
pro servera bak patch bile inmiyo, bi bakalim dedim admine söyleyin msn versin patch yapim GMUSTA
hay allahım adama bak abyss 300x oynamışmış 4 sene önce sen portakalda vitamin değildin anten arkadaşlar bu arada sprocket server sahibi bi takım bugları fixleyip yeni 0 dan bi patch koyucak o hata bendede oluyor üstelik yamchi abyss rus serveri sadece rus var ingiliz veya başka milletlerden oynayan adam fazla yok üstelik senn açtğn 2 günlük phxi açtınmı dahilan serverlara benzemez sen 50 Lira peşinde koşarken adam 2000 Euroluk donateri banliyo anteeeeeeeeeeen
Patch indiriliyor 5 dakka beklersnz pcye iner Sadece Download linkine tıklayp kaydet deyp bekleyn
Hepiniz bu serverde mi oynuyorsunuz ve oynamaya devem edecekmisiniz edecekseniz bende gelicem
quote:
Orjinalden alıntı: IchigoSan
Hepiniz bu serverde mi oynuyorsunuz ve oynamaya devem edecekmisiniz edecekseniz bende gelicem
Flier ve veyshell le oynayacaksan hiç başlama, eski serverlarin birinde onlarla beraberdim küfür, edepsizlik ne ararsan var.