Şimdi Ara

ALTERNATİVE - L2 [İNTERLUDE] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin aynı çatı altında oynıyacak kadar düşmedim yamchi hangi serverda beraber oynadı? bidaha benim ağzımı adına alırsan dilini keserim ichigo hepimiz burdayız ufak bi tayfamız var kendi çapımızda oynuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flier

Senin aynı çatı altında oynıyacak kadar düşmedim yamchi hangi serverda beraber oynadı? bidaha benim ağzımı adına alırsan dilini keserim ichigo hepimiz burdayız ufak bi tayfamız var kendi çapımızda oynuyoruz

Niye gocundun yara var galiba
    GMUSTA
  • Sendenmi alıcam daha nerde hangi skilleri vurmayı bilmiyosudur sn
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRsX11

quote:

Orjinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Flier

Alternative Başlıyacak Arkadaşlara kapımız herzamn açıktır beyler ama dürüst adama

mesut abüüüü bnde gelecemmm hangisinde oynuyon sen yeni sistem gelcek on ubekliyom hala liste yaptım oynancak serverlar listesi diye

ben genesis deyimde ara verdim
    girmiyorum ne zamandır
    da sen kimsin cıkaramadım:S

tek nick deiştiren senmisin

(miyako ben küstüm ama )

• Ulan gmusta nerde oynadin lan bizle anten kafali cekemiyorm desene kisaca serverin pacht indirmede en ufak bi sorun yok indiremiyn bos konusmasin Gmligi de biraktim yamchi bi tarafin yiyorsa gel player olark oynyalim yada sus zaten sproyla gorustum assasiana kucuk bi operasyon olabilir kusura bakmasinlar dedi gerci o adamda siizn 2 paralik serverinizle ugrasmaz ama neyse
  • veyshl patch inioda oyuna giremion mavi ekran hatasi verio nolcak o ayarladinmi
  • mert veysel bakmıo o işlere biraz daha beklicen
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

Ulan gmusta nerde oynadin lan bizle anten kafali cekemiyorm desene kisaca serverin pacht indirmede en ufak bi sorun yok indiremiyn bos konusmasin Gmligi de biraktim yamchi bi tarafin yiyorsa gel player olark oynyalim yada sus zaten sproyla gorustum assasiana kucuk bi operasyon olabilir kusura bakmasinlar dedi gerci o adamda siizn 2 paralik serverinizle ugrasmaz ama neyse

Gmlikten attilar mı.Operasyon? önce kendi patch larini hazirlasinlar sonra açıklarını kapatsinlar sonra operasyon yapsin En basit bi expolit denedim adena yoktu girana gitmeye küt diye çalişti(fast adena-expolit) Neyini çekemicem gmshop yok custom armor weapon yok yani hiçbişey yok Bi alternatifi olsada kıskansak
    GMUSTA(expolit-junior)

• pardon ya ayni serverdan mi bahsediyorz yoksa sen mi m*l sin gmlikten atilmadim kasten biraktim player oldum seni ilgilendirmez uza git m*l seni
  • Olum Javayla Nereye gelmeyi Planlıyosun hele senn gibi düz mantıklı bi insan oyunu bilmeyen bi adam naapmayı planlıyo Çoooooooook merak ediyorm vallahi daha Skilleri bilmiyosn Hayatında boss keserek sub yaptnmı ? veya moonstone kastnmı? sanmıyorm git biraz zorluk gör sonra server aç anten
  • Flier guzel cvp da
    herkes zor server oynayamaz ki
  • quote:

Flier guzel cvp da
    herkes zor server oynayamaz ki

Oynayamaz zaten ozellikle GMUSTA gibi insanlar hic oynaayamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Flier

Olum Javayla Nereye gelmeyi Planlıyosun hele senn gibi düz mantıklı bi insan oyunu bilmeyen bi adam naapmayı planlıyo Çoooooooook merak ediyorm vallahi daha Skilleri bilmiyosn Hayatında boss keserek sub yaptnmı ? veya moonstone kastnmı? sanmıyorm git biraz zorluk gör sonra server aç anten

o sublar bişi deilde Flier, Ben hayatında low ratede ( L2de ) Craft ile SoulShot Mana vs yapmayan,Boss Kovalayıp Edge Düşürüp Silah yapmayan, S grade silaha +4 Basınca bile Gercekten Büyük bi iş başardıgını bilmeyen Kısacası 1x-10x Arası Low Rate oynamayıp Gerçekten L2nin Ne anlama geldigini bilmeyen,ömrü 1000x ve + serverlarda geçmiş +500 itemlerle oynayan adama L2 oyuncusu demem...Hatta PLAYER dahi demem....

Not:Şimdi Cıkıp süper pvp yaparim şöle yaparm böle yaparm falan vs. gibi laflarla kimse bana laf yetiştirmeye calısmasın ltf ugrasamam...fikrimi söledim okadar.

Ki şuda Var Daha Craft ile SoulShot Nasıl yapılır Bilen eminimki her 10kişiden 5i çıkmaz....

• Efendy4Ever
    dogru diosunda
    artık high rate oynaya oynaya ss dusunen yokki kac dmg vururum hesabını dusunulur genelde
  • low rate dede oynuosan okadar emek veriosun ondan sora servr güm mal gibi kalion ondan herkes yuksek ratelere yönelio bence.
  • millet low dan bıktı bide o kadar ugrasmak istemio
    oyunun direk maceralı yerine pvp yi istio o yuzden high ratelere yonelio
  • +zamanida yok herkesin low rate oynamak icin baya zaman ayirmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendy4Ever

quote:

Orijinalden alıntı: Flier

Olum Javayla Nereye gelmeyi Planlıyosun hele senn gibi düz mantıklı bi insan oyunu bilmeyen bi adam naapmayı planlıyo Çoooooooook merak ediyorm vallahi daha Skilleri bilmiyosn Hayatında boss keserek sub yaptnmı ? veya moonstone kastnmı? sanmıyorm git biraz zorluk gör sonra server aç anten

o sublar bişi deilde Flier, Ben hayatında low ratede ( L2de ) Craft ile SoulShot Mana vs yapmayan,Boss Kovalayıp Edge Düşürüp Silah yapmayan, S grade silaha +4 Basınca bile Gercekten Büyük bi iş başardıgını bilmeyen Kısacası 1x-10x Arası Low Rate oynamayıp Gerçekten L2nin Ne anlama geldigini bilmeyen,ömrü 1000x ve + serverlarda geçmiş +500 itemlerle oynayan adama L2 oyuncusu demem...Hatta PLAYER dahi demem....

Not:Şimdi Cıkıp süper pvp yaparim şöle yaparm böle yaparm falan vs. gibi laflarla kimse bana laf yetiştirmeye calısmasın ltf ugrasamam...fikrimi söledim okadar.

Ki şuda Var Daha Craft ile SoulShot Nasıl yapılır Bilen eminimki her 10kişiden 5i çıkmaz....

craft ile soulshot yapamiyan adam l2 oynamasn daha iyi :D

• dumanist oyle dionda yapamayan cok adam var ve malesef de l2 oynuo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

Ulan gmusta nerde oynadin lan bizle anten kafali cekemiyorm desene kisaca serverin pacht indirmede en ufak bi sorun yok indiremiyn bos konusmasin Gmligi de biraktim yamchi bi tarafin yiyorsa gel player olark oynyalim yada sus zaten sproyla gorustum assasiana kucuk bi operasyon olabilir kusura bakmasinlar dedi gerci o adamda siizn 2 paralik serverinizle ugrasmaz ama neyse

Gmlikten attilar mı.Operasyon? önce kendi patch larini hazirlasinlar sonra açıklarını kapatsinlar sonra operasyon yapsin En basit bi expolit denedim adena yoktu girana gitmeye küt diye çalişti(fast adena-expolit) Neyini çekemicem gmshop yok custom armor weapon yok yani hiçbişey yok Bi alternatifi olsada kıskansak
    GMUSTA(expolit-junior)

o adamın serverinde para bugu çalışıyor en azından skill bugu yapılmıyo arkadaşım deilmi? milletin serverine laf edicene çok korudugun assassine bak yavrum tamam mı önceo serverla ugras sonra millete laf et istersen tamam mı ?
    he bide... costum armoru wep.yok demis bi alternatifi yok demişin adamın playeri var bu alternatifi yeterlimi? he bide emin ol costum armorsuz pvp daha iyi oluyor sen hayatında costum armorsuz pvp yapmadın galiba genc :) sn anca maxcheatersde git costum armor dosyaları ara tmm mı ? sn kndini costum armorlarla tatmin et ama emin ol costum armorsuz bi oyna bakalm oynayabiliyonmu o serwerda

bnce bu serverin cok alternatifi var ama snn gözlerde var problem göremion qaliba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyes2 -- 20 Temmuz 2009; 19:14:06 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.