Buldugu bütün dosyaları eklemiş servera . Bi giriyoruz giran panayır alanına dönmüş neyin ne oldugu belli olmuyor . ASDHASUHDUHSDUHASUDHASUD
GMANTEN
gmusta ya bi lakap takıcaklarını biliyordum ama böle beklemiyordum güzel olmuş yorucok.gif adam her postun sonuna GMUSTA yazıyor ya
quote:
Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int
quote:
Orijinalden alıntı: xJorfan
Buldugu bütün dosyaları eklemiş servera . Bi giriyoruz giran panayır alanına dönmüş neyin ne oldugu belli olmuyor . ASDHASUHDUHSDUHASUDHASUD
GMANTEN
gmusta ya bi lakap takıcaklarını biliyordum ama böle beklemiyordum güzel olmuş yorucok.gif adam her postun sonuna GMUSTA yazıyor ya
quote:
Orijinalden alıntı: VeYsHeLL
quote:
Orijinalden alıntı: Lazcopat61
konu nerden nereye gitmiş her neyse alternative serverı iyi bir server pvp falan ii sarıyo tabi oynamayı bilene veysel ve tayfasıyla oyunda tanıstım gercekten oyunu bilen ve hakkıyla oynayan adamlar genesis serverındayım isteyen arkadaşlar oyunda W4RZONE ye pm atabilirler
Eyw. bro foruma geldin demk
Ne diyelim Eyw. CARELESS FTW!!
Eet bi bakim dedim alternativeyle ilgili konulara bi bktım tanıdık yüzler:) eywllh veysel adeni ve giranı aldık sıra diger kalelerde
arkadaşlar patch inio ama normal internet exploler dan deil mozilla dan inio bn denedin int. den olmadı ama mozilla da olio bir de ordan deneyin indirmeyi
Sanmiyorm biz exploler den inidiriyorz bi sorun olmuyo ama DNS ayarlarinizdan olabilir diye dusunuyorm bazi sunucular karsidan yuklemeyi engelliyebiliyor
olabilir bnde olmadı explolerda blki bi sorun vardır.
bi de bn mini patch i de indirdim en son onu attın l2 nin içine girdim servere oynadım ama giran da 1 kişi bile yok hiç online yok gibi
Main town Goddard ^^'
HER SERVERDE GİRAN BUNDA NİE GODDARD NEYSE GELİRİZ BLKİ SONRA