Şimdi Ara

ALTERNATİVE - L2 [İNTERLUDE] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRsX11

dumanist oyle dionda yapamayan cok adam var ve malesef de l2 oynuo :S

bn 4 yıldır l2 oynuyorum ve hiç low ratede oynamadım craft yaptım cok serverda ancak soulshot yapmadım simdi bn l2 yi bilmiyorum mu arkadasm ! bnce ona l2 oynamayı bilmiyorlar demede 1k x de oynayıp oynamayı bildigini zanneden 10x de nasl oynanır onu bilmeyen oynamamış bi grup noob diebiliriz:D

• ben senimi kastettim yamayan kisiler var nie ustune alındın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendy4Ever

quote:

Orijinalden alıntı: Flier

Olum Javayla Nereye gelmeyi Planlıyosun hele senn gibi düz mantıklı bi insan oyunu bilmeyen bi adam naapmayı planlıyo Çoooooooook merak ediyorm vallahi daha Skilleri bilmiyosn Hayatında boss keserek sub yaptnmı ? veya moonstone kastnmı? sanmıyorm git biraz zorluk gör sonra server aç anten

o sublar bişi deilde Flier, Ben hayatında low ratede ( L2de ) Craft ile SoulShot Mana vs yapmayan,Boss Kovalayıp Edge Düşürüp Silah yapmayan, S grade silaha +4 Basınca bile Gercekten Büyük bi iş başardıgını bilmeyen Kısacası 1x-10x Arası Low Rate oynamayıp Gerçekten L2nin Ne anlama geldigini bilmeyen,ömrü 1000x ve + serverlarda geçmiş +500 itemlerle oynayan adama L2 oyuncusu demem...Hatta PLAYER dahi demem....

Not:Şimdi Cıkıp süper pvp yaparim şöle yaparm böle yaparm falan vs. gibi laflarla kimse bana laf yetiştirmeye calısmasın ltf ugrasamam...fikrimi söledim okadar.

Ki şuda Var Daha Craft ile SoulShot Nasıl yapılır Bilen eminimki her 10kişiden 5i çıkmaz....

Fleiler Gmustanin yapabilecegi biseylerden bahsetmis senin dedigini hic yapamazki O

• quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

quote:

quote:

Olum Javayla Nereye gelmeyi Planlıyosun hele senn gibi düz mantıklı bi insan oyunu bilmeyen bi adam naapmayı planlıyo Çoooooooook merak ediyorm vallahi daha Skilleri bilmiyosn Hayatında boss keserek sub yaptnmı ? veya moonstone kastnmı? sanmıyorm git biraz zorluk gör sonra server aç anten

o sublar bişi deilde Flier, Ben hayatında low ratede ( L2de ) Craft ile SoulShot Mana vs yapmayan,Boss Kovalayıp Edge Düşürüp Silah yapmayan, S grade silaha +4 Basınca bile Gercekten Büyük bi iş başardıgını bilmeyen Kısacası 1x-10x Arası Low Rate oynamayıp Gerçekten L2nin Ne anlama geldigini bilmeyen,ömrü 1000x ve + serverlarda geçmiş +500 itemlerle oynayan adama L2 oyuncusu demem...Hatta PLAYER dahi demem....

Not:Şimdi Cıkıp süper pvp yaparim şöle yaparm böle yaparm falan vs. gibi laflarla kimse bana laf yetiştirmeye calısmasın ltf ugrasamam...fikrimi söledim okadar.

Ki şuda Var Daha Craft ile SoulShot Nasıl yapılır Bilen eminimki her 10kişiden 5i çıkmaz....

Fleiler Gmustanin yapabilecegi biseylerden bahsetmis senin dedigini hic yapamazki O

ben low rate de mana bitmesin diye skill kullanmayan charrlar gordum ne anladiml2 den mana bitmesin ss bitmesin diye adam kesilmeyi goze aliyor
    Hem low rate oynasam es-l2 oynarim ne işim var alternatif teneke serverlarda
    GMUSTA

• quote:

Orijinalden alıntı: MRsX11

ben senimi kastettim yamayan kisiler var nie ustune alındın ki

n bileym öle genel konuşunda her insan üstüne alınıyor be kardesm :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

quote:

quote:

quote:

ben low rate de mana bitmesin diye skill kullanmayan charrlar gordum ne anladiml2 den mana bitmesin ss bitmesin diye adam kesilmeyi goze aliyor
    Hem low rate oynasam es-l2 oynarim ne işim var alternatif teneke serverlarda
    GMUSTA

zaaaa es-l2 low ratemi ? zuahha adm 1k x de oynaya oynaya 45x i low rate sanıyor yazıkk :)

• 45x high rate mi pardon 5000x low rate demekki bi teneke dahaHadi ss yapin vakit kaybetmeyin aman pvp de ss açmayin biter Allah korusun
    GMUSTA
  • 45 x de lowrate degil şimdi yuh yani diger konularda bilgim yok ama 45 x de low rate diosan.. :D
  • 45x Mid Rate oluuuuuuuum anteeeeeeeeen GM MUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GİT ÖTEDE BAYIL
  • quote:

45x Mid Rate oluuuuuuuum anteeeeeeeeen GM MUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GİT ÖTEDE BAYIL

Ne oldu high diyodunuz mid e dustunuz bi anlaşin da bende öğrenim bare
    GMUSTA
  • quote:

45x high rate mi pardon 5000x low rate demekki bi teneke dahaHadi ss yapin vakit kaybetmeyin aman pvp de ss açmayin biter Allah korusun
    GMUSTA

Pardon Bişi Sorucam YorumLarını falan gördümde Merak Ettim... Sen Hangi Gezegendensin ?

• quote:

quote:

45x Mid Rate oluuuuuuuum anteeeeeeeeen GM MUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GİT ÖTEDE BAYIL

Ne oldu high diyodunuz mid e dustunuz bi anlaşin da bende öğrenim bare
    GMUSTA

zaaaaaaaaaaaaaaaaa 45x e high rate diyen kim ? oqlm millet sni morartmaktan bıktı sn morarmaktan bıkmadın sus artq harbi diyorm :D

• quote:

quote:

45x high rate mi pardon 5000x low rate demekki bi teneke dahaHadi ss yapin vakit kaybetmeyin aman pvp de ss açmayin biter Allah korusun
    GMUSTA

Pardon Bişi Sorucam YorumLarını falan gördümde Merak Ettim... Sen Hangi Gezegendensin ?

o bilinmeyen bi gezegenden geldi oqlm 45x e low rate diyen adam hangi gezegenden gelmiş olaiblir snce:D

• l2nin tadına varmak istiyosan bence low rate server oynamalisin diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

l2nin tadına varmak istiyosan bence low rate server oynamalisin diye düşünüyorum

Abi haklısın inan denedim ama alişmışım yüksek ratelere custom itemlere yapamadim, ama en iyi arkadaşlarim o serverlarda idi.
    GMUSTA
  • 45x e low rate diyen adamdan ne beklersinizki gelmiş birde forumun içine ediyor ortalığı karıştırıo daha hayatında 45x oynamamıs bize l2yi öğreticek . Forum çoluk çocuk doldu.

GMANTEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: xJorfan

45x e low rate diyen adamdan ne beklersinizki gelmiş birde forumun içine ediyor ortalığı karıştırıo daha hayatında 45x oynamamıs bize l2yi öğreticek . Forum çoluk çocuk doldu.

GMANTEN

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa omu bize l2 yi öğretcek ZAAA !! :D bu adam kendi l2 bilmiyor daha anca maxcheatersde o dosya arar baska bisi yapamaz :D zaaaaaaaaaaaaaaa!!
  • hahaha koptum ya 45x low rate diyo buahaahhahaha allah bilir kendi actiklari 1000x serverlarada mid rate diyosundur sen alternative low rate degil abisi pvp ye doyacagin server tabi sen tutunamazsin o baska
  • quote:

hahaha koptum ya 45x low rate diyo buahaahhahaha allah bilir kendi actiklari 1000x serverlarada mid rate diyosundur sen alternative low rate degil abisi pvp ye doyacagin server tabi sen tutunamazsin o baska

Vakit kaybetme ss ve mana bitiyor hemen yap
  • quote:

quote:

hahaha koptum ya 45x low rate diyo buahaahhahaha allah bilir kendi actiklari 1000x serverlarada mid rate diyosundur sen alternative low rate degil abisi pvp ye doyacagin server tabi sen tutunamazsin o baska

Vakit kaybetme ss ve mana bitiyor hemen yap

en azından o yapmayı biliyor sn onuda bilmiyorsn !!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.