Şimdi Ara

ALTERNATİVE - L2 [İNTERLUDE] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu nerden nereye gitmiş her neyse alternative serverı iyi bir server pvp falan ii sarıyo tabi oynamayı bilene veysel ve tayfasıyla oyunda tanıstım gercekten oyunu bilen ve hakkıyla oynayan adamlar genesis serverındayım isteyen arkadaşlar oyunda W4RZONE ye pm atabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes2

quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

hahaha koptum ya 45x low rate diyo buahaahhahaha allah bilir kendi actiklari 1000x serverlarada mid rate diyosundur sen alternative low rate degil abisi pvp ye doyacagin server tabi sen tutunamazsin o baska

Vakit kaybetme ss ve mana bitiyor hemen yap

en azından o yapmayı biliyor sn onuda bilmiyorsn !!

Niye yapim ki enayi shopta var
    GMUSTA

• konuyu nereye getirdiniz
    Veyshell kalen hayırlı olsun :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reyes2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

hahaha koptum ya 45x low rate diyo buahaahhahaha allah bilir kendi actiklari 1000x serverlarada mid rate diyosundur sen alternative low rate degil abisi pvp ye doyacagin server tabi sen tutunamazsin o baska

Vakit kaybetme ss ve mana bitiyor hemen yap

en azından o yapmayı biliyor sn onuda bilmiyorsn !!

Niye yapim ki enayi shopta var
    GMUSTA

kendini komikmi sanıyorsn smdi komklik yaptıgınımı sanıon ? kendi çapında eğlen dur:D sn gir maxcheatersde shop arastır burda ne isin war :D

• Buldugu bütün dosyaları eklemiş servera . Bi giriyoruz giran panayır alanına dönmüş neyin ne oldugu belli olmuyor . ASDHASUHDUHSDUHASUDHASUD

GMANTEN
  • :D:D:D zaaaaa :D:D:D oqLm adamlar bütün npc yi girana topluyor normal bişi deilmi snce ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRsX11

konuyu nereye getirdiniz
    Veyshell kalen hayırlı olsun :D

Eywallah
    Flier i de kutla Aden LORD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazcopat61

konu nerden nereye gitmiş her neyse alternative serverı iyi bir server pvp falan ii sarıyo tabi oynamayı bilene veysel ve tayfasıyla oyunda tanıstım gercekten oyunu bilen ve hakkıyla oynayan adamlar genesis serverındayım isteyen arkadaşlar oyunda W4RZONE ye pm atabilirler

Eyw. bro foruma geldin demk

Ne diyelim Eyw. CARELESS FTW!!
  • Flier Senide Tebrik ediyorum h.olsun kalen
  • Efendy ben low rate te oynadm raat ol sen Ayrıca ne low rate nede high rate sana bişey kazandırıyo oyun oynama açısından High rate pvp açısından işine yariyo Low rate oyun hakkında daha fazla bilgi öğrenmen açısından yarıyo Low Ratede oynayan adamlar daggerdaki switchin ne olduğunu bilmez çnkü Buffer ve işe yarayan char kasmaktan farm içn attack charlarını tmm unutmuştur tabi bazı serverlar içn geçerli..
  • cok dogru dion Flier
    bende ilk oynadıgımda elite serverinde baslamıstım skiill ler felan bi cok seyi o server de ogrendim
    sonrada alter i gosterdi bi arkadas ona basladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRsX11

cok dogru dion Flier
    bende ilk oynadıgımda elite serverinde baslamıstım skiill ler felan bi cok seyi o server de ogrendim
    sonrada alter i gosterdi bi arkadas ona basladım

Walla zaten ayni gun basladik mesut oyuna aynn skilleri elite de ogrendik ama altere baslamadn oncede birsuru java server oynadik sen altere basladin ben yine bi sure elite ye devam ettim ama gercekten oyunda istediklerime alterde ulastim gercek pvp zevki L2ALTER
  • veyshell
    dogru dion pvp icin cok iyi bi server de gm c6 da bi kac ayarı deişmiş hosuma gitmedi
  • walla bilmyom ben herhaliyle sevdim :D tek fark eskiden ben 2 archer vs 1 archer yapabiliyodum simdi kesiyolar ama genede ben kesiyom olsun :D
  • sprocket bi fixlemedi su koydugumun buglarını :D
  • hic sorma ya dun az daha gidiodu dusk shield veysel saolsun gevurun birinden once kaptı onları
    80 de pk oldum .... tutuoduk az daha:D
  • nası oynuyonuz siz anlamadım ben ggiremiom hala mavi ekran hatasi gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 24 Temmuz 2009; 19:35:42 >
  • bence senin c6 ında bi sorun var yada antivirüs bi dosyayı engellio olabilir
    bende olmadı oyle bişe
    c6 yı yeniden kur bida dene bakalım
  • 3 5 kere kurdum diger c6 server larinda bi problem cıkmıo hic bi oyunda da yok sana daha öncede söledgmde bi arkdasna sormustun ondada ayni şey var demiştin
  • bende dun girdim oyuna bugunde oynadım oyle bişe olmadı system i yeniden indirmeyi denediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.