Şimdi Ara

Altı aylık ekran kartı çilem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar,sahip olduğum rx 560 gigabyte oc 4gb atikmdag.sys,atikmpag.sys hataları vermekte,2 kez servise gönderdim ilkinde gpu çip değişimi,ikincisinde ise bios update yaptılar ancank sorun devam ediyor,ekte sunduğum gibi ekran kare kare oluyor ve reset atmadan düzelmiyor.Özellikle BF1 oyununda yapmakta belki de daha çok onu oynadığım içindir bilemem,oyun orijinaldir,windows günceldir,sizce ne yapmalıyım?Altı aylık ekran kartı çilem

• Bi kez daha gönder, sanırım 3 kere servise gidip çözülmeyince değişim veriyorlardı, tam hatırlamıyorum.
  • Bu ülkede sinir küpüne dönmeden, kan beynine sıçramadan hiç bir garantilik, servislik işini halledemezsin. Dünya üzerinde bir araştırma yapılsa tüm tüketim aletlerinin servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti üzerine abartmıyorum rezillikler üzerine dünya da başı çekeriz ve tüm bunlara rağmen insanlar hala Türkiye garantili ürün alıyorlar. Adama diyorum ki amazon.de den alındı ürün ''karşim şimdi o ürünün garantisi yok bozulursa çöp'' diyor

İşte böyle cahil bir topluma böyle servis hizmeti gayet normal. Adam bilmiyor ki elalemin avrupalısı çok çok daha iyi bir hizmet sağlıyor.
  • Güç kaynağınızda veya anakartınızda sıkıntı olup olmadığını öğrenin. Kartı başka bir bilgisayarda furmark ile test edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test ettim hocam sorun çıkmadı .

• bolatyavuz B kullanıcısına yanıt
    O halde gpu arızası olduğuna eminiz. Son kez gönder ve sonuç alamadığın takdirde hakem heyetine başvur. Bu noktada iki seçenek karşımıza çıkıyor. Ya paranızı talep edersiniz ya da ürünün birebir değişimini yaptırırsınız. Ben Casper marka notebookumu 23.ay sonunda iade edip paramı geri aldım bu şekilde. Hakem heyetine başvurabilmeniz için ürünün adınıza faturalanmış olması lazım
  • Tamamdır hocam çok teşekkürler,fatura adıma kayıtlı,dediginizi yapayım o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.