Merhabalar herkese.Oyuna geçen yıl başladım.30 lvl ölüm gibiydi gerçekten,sonra olur olmaz ranked girmeye başladım.İlk 10 maçtan sonra silver 1 e attı.Hemen ardından serilere yükseldim ama ardı ardına iki maçta afk geldi.Serilerde düşünce acayip sinirli bir insan oldum.Flame in kralını yaptım ve en sonunda silver 5 e düştüm.Böyle olunca oyuna baya ara verdim.Sonra tekrar başladığımda yavaş yavaş yeniden yükseldim ve şuan silver 1 deyim ve 80 puanım var.Bundan sonraki maçlarımı koyacağım belki acırsınız da yardım falan edersiniz dipnot:farmlarım çok düşük biliyorum ama tr de ne zaman farm yapmaya kalksam mide gelsene tf atıyoruz diyolar
Bol şanslar
Bende an itibariyle gümüs 5ten 1 e cıktım, 4 te 20 lp verirken bunda kazandığım ilk macımda 5 verdi sonraki macımda yenildik ve -4 verdi.
Win oranım +10
Neden flame yaparsınız anlamam flamer olmuşsun silver 1 den 5 e düşmüşsün
quote:
Orijinalden alıntı: gmtalha_44
Sen TR serverinda oynadın mı
quote:
Orijinalden alıntı: calamityeas
quote:
flame yapip s1 den s5 dusup tatmin oluyorsan veya feedlemeye boyle vakit ayiriyorsan git bir doktora gorun derim normal degil cunku
angry noobs opopop . . . . --NOOB-- Noob derler sana Onu bunu feedlersin kuleden tek yersin baron onu vs istersin . Counterim geldi der aglar feedledin oc diye aglar wardlarla noxus onune Oc yazar baron onu vs istersin . kule altina atlarsin patir kutur on parmaginda on kufur kendi suratina tukur su kaynatirsin fokur fokur baron onu vs istersin . Nida alir ap kasarsin mid kaptirinca oyundan cikarsin surekli yazarsin alttan kasarsin baron onu vs istersin . takimina hep noob gelir karsina hep pro gelir bu dediklerin komigime gelir gelir bide baron onu vs istersin . Castellona
quote:
Orijinalden alıntı: OturanDürüm
quote:
Orijinalden alıntı: calamityeas
quote:
flame yapip s1 den s5 dusup tatmin oluyorsan veya feedlemeye boyle vakit ayiriyorsan git bir doktora gorun derim normal degil cunku
bazen sinir hastası oluyor insan. moral bozuk olduğunda da her şeyi boş verip flamer oluyorsun. ben bronze 1'deyken 5 dakika oturup flame yaptığımı bilirim. çünkü çok sinirim bozuktu. bütün teamworklerimi honorlarımı sildiler sonra. şimdi flame yapana bile cevap vermiyorum. çünkü moralim bozuk değil. duruma bağlı yani. son promosyon maçında adam jungler blue vermedi diye feedlemeye başlarsa flame yaparsın. ya da pinglemene rağmen adamlar adam kovalarken ölüp baron verip kazandığın oyunu verirse flame yaparsın. böyle 3-5 oyun üstüste kaybedince adam attığın gankte reaksiyon vermediğinde, rakip de 10 canla kaçtığında, dönerken de rakibin junglerı seni kestiğinde flame yaparsın. çünkü sinirin bozuktur isterseler banlasınlar dersin flame yaparsın.
İlk 10 maç öyle ahım şahım puan vermiyor aga,eskidendi o aga.
quote:
Orijinalden alıntı: CastellonA
angry noobs opopop . . . . --NOOB-- Noob derler sana Onu bunu feedlersin kuleden tek yersin baron onu vs istersin . Counterim geldi der aglar feedledin oc diye aglar wardlarla noxus onune Oc yazar baron onu vs istersin . kule altina atlarsin patir kutur on parmaginda on kufur kendi suratina tukur su kaynatirsin fokur fokur baron onu vs istersin . Nida alir ap kasarsin mid kaptirinca oyundan cikarsin surekli yazarsin alttan kasarsin baron onu vs istersin . takimina hep noob gelir karsina hep pro gelir bu dediklerin komigime gelir gelir bide baron onu vs istersin . Castellona
Bu ne böyle
quote:
İbret alınıyor %98..
quote:
Orijinalden alıntı: D.Valkyrie
Bende an itibariyle gümüs 5ten 1 e cıktım, 4 te 20 lp verirken bunda kazandığım ilk macımda 5 verdi sonraki macımda yenildik ve -4 verdi.
Win oranım +10
Elon cok yüksek olmadıkça 5 lp gelmeye devam edicek. 5lp gelir 4lp gider. Sana tavsiyem gold 3 ve üzeri duo bul 7-9 lp arası geliyor. Ben 65 puandan öyle cıktım hemen serilere. Onuda silver bir arkadaşla bot pre yaptık 3-0 tamamladım too easy
quote:
Hastasıyız
CastellonAC
kullanıcısına yanıt
Ben takımıma hep noob geldi demedim,sadece serilerde 2 kere afk geldi dedim.Ama şiir güzelmiş pastel kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: touristnerd
Ben takımıma hep noob geldi demedim,sadece serilerde 2 kere afk geldi dedim.Ama şiir güzelmiş pastel kardeş
bknz bellona
D.Valkyrie
kullanıcısına yanıt
Bende dün ardı ardına iki maç kaybettim.8 lp gitti kazanınca normalde 7-8 falan gelmesine rağmen bu bozgunlardan sonraki ilk galibiyetimde 20 lp verdi anlamadım
quote:
quote:
bknz bellona
cahilsem mağaraysam bağışlayın ama çözemedim olayı.
'' tr de ne zaman farm yapmaya kalksam mide gelsene tf atıyoruz diyolar ''
quote:
Merhabalar herkese.Oyuna geçen yıl başladım.30 lvl ölüm gibiydi gerçekten,sonra olur olmaz ranked girmeye başladım.İlk 10 maçtan sonra silver 1 e attı.Hemen ardından serilere yükseldim ama ardı ardına iki maçta afk geldi.Serilerde düşünce acayip sinirli bir insan oldum.Flame in kralını yaptım ve en sonunda silver 5 e düştüm.Böyle olunca oyuna baya ara verdim.Sonra tekrar başladığımda yavaş yavaş yeniden yükseldim ve şuan silver 1 deyim ve 80 puanım var.Bundan sonraki maçlarımı koyacağım belki acırsınız da yardım falan edersiniz dipnot:farmlarım çok düşük biliyorum ama tr de ne zaman farm yapmaya kalksam mide gelsene tf atıyoruz diyolar
farm yapmaya kalksam mide gelsene tf atıyoruz diyolar farm yapamıyoırsan kimse seninle girmek istemez farm yapmayı öğren sonra duo ara bence kill almasanda farmdan item yaparsın zaten
Latifsari
kullanıcısına yanıt
Farm olayında melee karakter alınca karşıma caster gelirse zorlanıyorum,yapamıyorum.Diğer türlü farm yapma kabiliyetimde bir sorun yok ancak dediğim gibi 10. dakkadan itibaren tf çağırıyorlar ve gitmezsen flame yiyorsun.