< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yibo90 -- 15 Nisan 2025; 14:20:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1075. sayfa)

-
-
Baya fark var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi fiyat vermiş kaçırma normalde 95 den aşağı vermezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 15 Nisan 2025; 22:24:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam diğer şehirlerin kuyumcularına hangi siteden bakabilirim
İlin ismi ile kuyumcular odası yazınca çıkar tabi yaptılarsa.
Sert artış beklentim mevcut
Yanlış alınca iptal olmuyor diyorlar ama onlar keyfi iade edebiliyor ne güzel dünya
özden adamdır kraldır :)
-
Ne zaman aldınız dün bende aldım geldi bugün 1 gram
quote:
Orijinalden alıntı: elif6634
Ne zaman aldınız dün bende aldım geldi bugün 1 gramsaat 17 civarı . dün ahlatçıdan da aldım, onlar gönderdi
-
Bende öğlen almışim ağa digital den
benim oradan 100+ siparişim rahat vardır, internetteki ilk müşterilerinden bile olabilirim. daha önce nadir aldığım iar geldiği bile oluyordu. mesafeli satış sözleşmesine göre ellerinde yoksa muadili ürün göndermeleri gerekiyor. Hakkımızı arayıp şikayet etsek yapamazlar böyle. 50-100tl için müşteri kaybetmeyi göze alıyorlar demek ki.
-
Tekrar tebrikler, helal olsun valla. Sadece ama sadece 3 hafta bile dolmadan dedikleriniz çıktı.
Bu arada "la ne diyo , la ne anlarsınız" diyen ve senin paylaşımına "çok beklersin" diye alay edip gülen çok bilmişlere de kapak olsun.
Altın kredi kartıyla vadeli alınabiliyorsa ALINIR ..............................
-
Altın fonu tavsiyeniz varmi
Malumunuz sürekli sahte altın haberleri çıkıyor. Altın alırken ne gibi evrak ile kendimizi garanti altına alırız. Ya da gerçek altını anlama imkanımız var mı o an kuyumcuda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emretek123
Altın fonu tavsiyeniz varmiAltın fonlarına kârdan %15 vergi geldiği için almak saçma oldu. Peşin parayla kuyumcudan fiziki almak en mantıklısı. İlla ki fon olarak alacaksanız Kuveyt Türk'ün fonu KZL %100 fiziki altına bağlı. Bist kıymetli madenler piyasasında oluşan ağırlıklı ortalama altın ons fiyatının merkez bankası kuru ile çarpılmasıyla hesaplanıyor fiyatı.
-
Altın çok hareketli olunca yer yer makasları yükseltiyorlar. Özellikle bozdururken mutlaka bir kaç yerden fiyat alarak bozdurun. Tanıdığım, bildiğim yer deyip başka yerden fiyat almamazlık yapmayın.
-
ziynet altın en garanti olandır, paketsiz olduğu için sesinden ve ağırlığından anlaşılıyor. paketlilerde de 2.5 gr ve üstünde bandrol ve seri no oluyor
Rıza Gökay Tuğsavrolyoutube
Sahte Çeyrek Altın Nasıl Anlaşılır?Çeyrek Altın Kontrolü!Çeyrek Altın Kaç Gram?#çeyrekaltın #altınhttps://www.youtube.com/shorts/W9NLPKlD1os?si=zweJ8nBl0K7pqs1T -
Ata lira (cumhuriyet) içinde benzer video çekmiş. Ben tatmin olamadım açıkcası :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 17 Nisan 2025; 18:52:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koltuğa yaslandık
Bu Trump oldukça biz bu altından daha çok para kazanırız
Şimdi ilk hedef 5000 tl seviyesi
Kimse ne olduğunu anlamadan 4900ler yanıp sönecek ekranda, alamayanların eli gitmeyecek almaya o fiyattan pehh
Mayıs yaklaşıyor, Mayıs ilk hafta büyük kaos öngörüm var... Boşuna dememiş eski borsacı Amerikalı dayılar 'Sell in May, Go Away' diye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 17 Nisan 2025; 20:51:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X