Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lalabey , lalabey Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
21.537
Cevap
1.439
Favori
2.352.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10731074107510761077
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fon yöneticilerinin bazıları takım elbiseli hırsız olabilir dikkat et.

Fon tavsiyemiz yok, fiziki dokunulan,parıl parıl parlayan Sarıkız tavsiye ederiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    ses olayı doğrudur ama öncesinde orijinalliğinden emin olduğun çeyreği 100 kere atıp sesine aşina olman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Nisan 2025; 20:55:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trapezounta_ kullanıcısına yanıt
    Namuslu satıcıdan alacaksın o:)

• forester34 F kullanıcısına yanıt

o iş tam olarak o şekil olmaz. dediğin senaryoda borsalar bedava olur..

hangi borsa için söylediniz bilmiyorum ancak, şu andaki fiyat algımıza göre bedava olacak diyebiliyoruz. O gün geldiğinde (farazi konuşuyorum) ne fiyata düştü denip, hala altında bir bit yeniği aranacaktır. Hangi şirket garanti altında ki, bu kadar güvensiz bir ekonomide hangi para babası yatırım yapmak ister?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 17 Nisan 2025; 21:5:15 >
    Kafamdan sallamıyorum, yıllarca borsada işlem yaptım, her Mayıs başı düşer borsalar

şu an hepsi BALON

Mayıs ilk hafta büyük kaos, düşüşler olacak borsalarda, her yer kırmızı olacak,

köpük var borsalarda,

işte o zaman herkes altına daha çok saldıracak,

daha çok parlayacak altın, güvenli liman algısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 17 Nisan 2025; 21:7:55 >
  • Gümüşü fiziki olarak kaç TL'ye satıyor kuyumcular 1000 Gr?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

demek ki yakında bir tane enstrümana basacaklar(ismini söylemem), insanlarda bu algı oluşmaya başladıysa .d

• Broon kullanıcısına yanıt

borsadan kastım abd tabi ki.

2019-2020 de de böyle gidiyordu. sonra bir bastılar, 4 yıl yatırdılar.

ons 2600 den 3300 e doğru düzgün düzeltme yapmadan geldi, siyasi gerilimlerle yani. benim gram maliyetim 220tl olduğu için hareketler umurumda değil. tepeden millete mal pazarlayanları görüyorum. tepkim ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

borsadan kastım abd tabi ki.

2019-2020 de de böyle gidiyordu. sonra bir bastılar, 4 yıl yatırdılar.

ons 2600 den 3300 e doğru düzgün düzeltme yapmadan geldi, siyasi gerilimlerle yani. benim gram maliyetim 220tl olduğu için hareketler umurumda değil. tepeden millete mal pazarlayanları görüyorum. tepkim ona.

Aklımda kaldığı kadarıyla 2019 yılında 200 tl civarlarındaydı.6 yıldır hiç alım yapmadınız mı hocam?

Geçmişi iyi takip ediyorsunuz.dediginiz rakamlar çok çabuk geçildiği gercek.1975 3 katı yapan bir ons 2009 da keza 3 katı yapan ons var.hatta 2000lerden kanal dikkate alınırsa 2008 derin düzeltmesi içinde 7 kata yakın.simdi evet derin duzeltme yapabilirde ya tramp delisi bu borçların kolay kolay odenmeyeceginin farkında olup bilerek altını tirmandiriyorsa.ne de olsa 9000 ton altini var elimde.hepsini memlekete topladilar.dolar dip altın zirve.altini çak dipdeki doları topla.guzel tezgah.sonra onsu alırsın geri.Amerikalilarda altını öğrenir hem.Ama kaça kadar ons.

• gsmdelisi G kullanıcısına yanıt

43 civarı şu an için

• Bonus kart ile altın alacağım. Hepsiburada, n11, pazarama ve trendyol hepsinde sayaç işliyor mu?
    Sanırım ptt de çalışmıyor

• Külçe gümüşü taksitle satan platform varmı acaba?

• gsmdelisi G kullanıcısına yanıt

yasak

herkes güvenlikli sitede oturmuyor. depremden yangından hırsızlıktan koruyacak kadar zengin olan adam gidip de forumlarda takılmaz. Geçmişte şahsi evimize hırsız girdi, senin kafada olsaydım birimler puff olacaktı.

Şimdi çıkıp da kiralık kasaya koy diyen çıkacak. Kiralık kasaya banka güvence veriyor mu ? ya da adamın yıllık 10-20bin kira ödeyecek birikimi var mı ?

şu tarz yorum yapan biri kaç yıldır piyasada net olarak söylerim ama insanlarla polemiğe girmeyi sevmem.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

banka puanlarını at pazaramaya sonra, 1 tane çeyrek al, elinde oyna dur hocam. olayı kavrarsın  

• Merhaba,

Daha önce Bonus puanlarla Altungold üzerinden banka hesabıma altın transferi yapabiliyordum. Ancak artık Bonus puanlar sitede kullanılamıyor ve Kuveyt Türk'e transfer seçeneği de kaldırılmış durumda.

Puanları yakıt veya market alışverişlerinde değerlendirmeye çalışıyorum fakat zaman zaman unutuyorum ve 700–800 TL’lik puanlar silinebiliyor. Bu durumu özellikle TEB kredi kartında sık yaşıyorum.

Şu an Altungold benzeri, Bonus puanlarla hesaba altın transferi yapabileceğimiz güvenilir bir platform var mı?

Alternatif olarak, puanları pazaryerlerinin cüzdanlarına aktarıp oradan fiziki altın almayı düşündüm fakat bu sefer de enflasyon karşısında değer kaybı yaşanması durumu var.

Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların yardımcı olmasını çok isterim.

Saygılarımla.

• pasaport02 P kullanıcısına yanıt
    Garantide bes hesabım var. Otomatik aktarma talimatı verdim. Puanlara %30 devlet karkısıda ekleniyor. Puanları nerede harcasam derdinden kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başar123 -- 20 Nisan 2025; 22:55:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt

+garanti bes puan aktarmaya geçtim bende.

• 
Sayfa: önceki 10731074107510761077
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.