Bildirim
Altınoluk'tan Mersin'e Nasıl Giderim???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben sana söyleyebilirim
biraz aktarmalı olacak ama
altınoluktan saat 9 gibi (akşam) metro ya da kamil koç otobüsü var
alanya ya saat 10 da varıyor
oradan da mersin otobüsüne binersen
varabilirsin -
Muster Alanya Mersin arası ne kadar sürer peki biliyor musun?
Bir de alanya otogara insem direk mersin otobüsü bulabilir miyim 2 saat içinde falan? -
valla o kadarınıı bilemiyorum ama
alanya mersin arası 6-7 saat sürer
çünkü 400 km
ve de yollar biraz kötü
otobüs bulma işini net olarak bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trm97 -- 21 Ağustos 2007; 23:25:04 > -
yahu konuyla alakası yok belki ama altınoluk nasıl bir yer.güzel mi.yalnız yazları demiyorum kışlarıda soruyorum birde ev fiyatları ne durumda acaba bilgi verirseniz sevinirim -
Hımm. Teşekkürler, hiç değilse alanyaya kadar geldim.:)
Başka bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. -
bende konya-denizli arıyorum otobüs firması bilen varmı ?? -
ev fiyatları biraz yüksek altınolukta
kiralar da öyle yani
ama güzel yerdir böyle yazın 300000-400000 ü bulur nüfus
yani kışın da güzel orası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trm97 -- 21 Ağustos 2007; 23:33:21 > -
quote:
Orjinalden alıntı: PETERSBURG
yahu konuyla alakası yok belki ama altınoluk nasıl bir yer.güzel mi.yalnız yazları demiyorum kışlarıda soruyorum birde ev fiyatları ne durumda acaba bilgi verirseniz sevinirim
altınoluk güzel sayılır tatil beldesi işte evler çok ucuz değil denizi temiz ve soğuk 4 yıl önce gitmiştim en son :) -
Yapcağın iş gayet basit. Garaja gitcen adana bileti alcan, tabi adana otobüsleride altonoluk dan deil akçay dan kalkıyo ama nese şmdi. Alcan adanaya bi bilet, kalkıp gitcen bi güzel adanaya. Adanaya gittiinde orda hemen mersin minibüsleri var. Atlican onlara doru mersin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Y@huz@
Yapcağın iş gayet basit. Garaja gitcen adana bileti alcan, tabi adana otobüsleride altonoluk dan deil akçay dan kalkıyo ama nese şmdi. Alcan adanaya bi bilet, kalkıp gitcen bi güzel adanaya. Adanaya gittiinde orda hemen mersin minibüsleri var. Atlican onlara doru mersin..
Anaa evet yaw. Akçay'dan Adana varsa süper valla. Hemen bakıyım. -
Seç turizm gidiyodu geçen yaz.. Otobüsler zaten gaziantep otobüsü, adanada iniyosun sen.. Mersin minibüsleri de hemen adana otogarda zatan.. -
quote:
Seç turizm gidiyodu geçen yaz.. Otobüsler zaten gaziantep otobüsü, adanada iniyosun sen.. Mersin minibüsleri de hemen adana otogarda zatan..
Tamam çok teşekkürler. Gerçi internet sitesinden bulamadım ama Akçay'dan sanırım varmış dediğin gibi. -
Ne demek
Geçen yıl bende aynı sorunu yaşamıştm.. Bu şekilde gitmiştm mersine.. Hatta biletini altınoluk dan al gitme bi daha akçaya.. -
quote:
Ne demek
Geçen yıl bende aynı sorunu yaşamıştm.. Bu şekilde gitmiştm mersine.. Hatta biletini altınoluk dan al gitme bi daha akçaya..
Ok. Tekrar teşekkürler. -
Arkadaşım Yeni Adana otobüsleri ilk önce adana'ya gelir adanadan mersine gider. Yeni adanadan alabilirsin izmirden olması lazım aydın'dan da var Adanaya. Altınoluk vb. ile ilgili bir fikrim yok !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiss_tr -- 22 Ağustos 2007; 12:02:45 > -
Mersin vif var.Genelde guzel olur ama artık vifi mifi kalmadı otobuslerin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X