Şimdi Ara

Alttaki Küçük Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya mesela cz de olmeye yakın felan alta bi kız cıkıor ona sinir oluorm onun yuzunden oluorum hep bi caresi olmalı.Onu nasıl yo kedebilirim.

• sol alt köşede çocuk war ona tıklıyosun sonra options veya settings gibi bi seçenek olması lazım orada oradanda insanlarda michelle help declinde yazar oradaki kutuyu işaretliyosun sava settting diosun o kapanıyor
  • bi arkadas anlatmıstı sağ altta resmine tıklıon optionsa basıp bişiler yapıon ama bilmiom bende onn yuzunden assasımınla eziq cz sinde takılamıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: atackhan

sol alt köşede çocuk war ona tıklıyosun sonra options veya settings gibi bi seçenek olması lazım orada oradanda insanlarda michelle help declinde yazar oradaki kutuyu işaretliyosun sava settting diosun o kapanıyor

aynen
  • sava olmuş orası save olucak çok sorry
  • onun yarardan çok zararı var

paintte bıyık sakal yapacam bi ara gıcıklığına
  • erkek deilmidi yaw o
  • BENDE ÖYLE Bİ COCUK YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_jackalll

erkek deilmidi yaw o

elmorad larda erkek kahküllü bi çocuk karusda yeşilimtrak bi kız.neden sevmediniz yaw çok şirinler bence özellikle de orc kız çok sevdim.
  • bende ona çoq gıcıq oluorum ya ama bana master demesi hosuma gidior
  • quote:

Orjinalden alıntı: NISRETUKYA

BENDE ÖYLE Bİ COCUK YOK

aynen çok mutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLueWoLf_TR

quote:

BENDE ÖYLE Bİ COCUK YOK

aynen çok mutluyum

Bi Tane Solucan Kessenize

BEn De Yanlışlıkla Kurtardım Dedim Kaç K Vurcam Solucana O Veleti Unutmuşum O VElete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 17 Ağustos 2006; 16:10:39 >

• AAA.beyler hiç yakışmıyor size.bence çok şirin bir kız.ne güzel siz ölmeye yakın 'Dikkat Dikkat nalları dikmek üzeresin' diye uyarıyor.bide bi görev yaptıgınızda sizinle birlikte oda seviniyor.yani o oyundaki ensadık dostunuz.sizinle üzülüp sizinle seviniyor.hatta şahsen ben ona isim bile verdim.adı AYŞEGÜL ama ben kısaca aysacık diyom o ayrı mesele.siz şimdiden bu çocuga dayanamıyosanız mazallah ilerde bide çocugunuz olursa...hem siz hiçmi çocuk olmadınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeZih_HoCa

quote:

Orjinalden alıntı: dj_jackalll

erkek deilmidi yaw o

elmorad larda erkek kahküllü bi çocuk karusda yeşilimtrak bi kız.neden sevmediniz yaw çok şirinler bence özellikle de orc kız çok sevdim.

amba bazasın haaa

• quote:

Orjinalden alıntı: goggo_tr

bi arkadas anlatmıstı sağ altta resmine tıklıon optionsa basıp bişiler yapıon ama bilmiom bende onn yuzunden assasımınla eziq cz sinde takılamıom

O arkadaş ben oluyorum.Bakın gene söylüyorum başkada topic açmayın bunla ilgili

Çocuğun üstüne tıklıyoruz.Çıkan sayfadan options' u seçiyoruz.Orda decline max help filan var.Altında bir tane daha seçenek var o ikisini tıklayıp save diyoruz.Artık çocuk size yardım etmeyecektir.Tekrar aktif etmek isterseniz aynı şekilde yapabilirsiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sea_harier

AAA.beyler hiç yakışmıyor size.bence çok şirin bir kız.ne güzel siz ölmeye yakın 'Dikkat Dikkat nalları dikmek üzeresin' diye uyarıyor.bide bi görev yaptıgınızda sizinle birlikte oda seviniyor.yani o oyundaki ensadık dostunuz.sizinle üzülüp sizinle seviniyor.hatta şahsen ben ona isim bile verdim.adı AYŞEGÜL ama ben kısaca aysacık diyom o ayrı mesele.siz şimdiden bu çocuga dayanamıyosanız mazallah ilerde bide çocugunuz olursa...hem siz hiçmi çocuk olmadınız

dikkat dikkat nalları dikmek üzeresin

• bence çok işe yarıyor onun sayesine kaç kere yatmaktan kurtardım. bide oyun içinde zzzzzzzzzzz yazıp enter leyin bakın napıyor
  • quote:

BENDE ÖYLE Bİ COCUK YOK

Nasıl yok hiç görmedin mi ? Peki sol üstte hala save seed / veya micheele mi yazıyor ???
  • quote:

AAA.beyler hiç yakışmıyor size.bence çok şirin bir kız.ne güzel siz ölmeye yakın 'Dikkat Dikkat nalları dikmek üzeresin' diye uyarıyor.bide bi görev yaptıgınızda sizinle birlikte oda seviniyor.yani o oyundaki ensadık dostunuz.sizinle üzülüp sizinle seviniyor.hatta şahsen ben ona isim bile verdim.adı AYŞEGÜL ama ben kısaca aysacık diyom o ayrı mesele.siz şimdiden bu çocuga dayanamıyosanız mazallah ilerde bide çocugunuz olursa...hem siz hiçmi çocuk olmadınız

cok ii ya acaip guldum kardes

• quote:

Orjinalden alıntı: AssasinOrc

quote:

dikkat dikkat nalları dikmek üzeresin

ne kizi ya erkek bariz erkek hala kiz diyolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.